Процесът на холивудския актьор Джони Деп срещу бившата му съпруга

...
Процесът на холивудския актьор Джони Деп срещу бившата му съпруга
Коментари Харесай

Експерт по езика на тялото: Амбър Хърд лъже пред съда!

Процесът на холивудския артист Джони Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд пропдължава да е по челните страници на щатските таблоиди. Двойката, която е в неприятни връзки, притегли международното внимание с многочислени пикантности от връзката си, а всеки подробност от процеса провокира повсеместен безпорядък в обществените мрежи.

Изслушването на Амбър отпреди четири дни разгневи милиони хора по света. Мнозина написаха, че е си е послужила с подправени сълзи и цитати от филми, а специалистът по езика на тялото Джанин Драйвър сподели, че " по този начин се държи някой, който желае да те измами ". Той изясни обстановките, в които излиза наяве, че някогашната брачна половинка на Джони Деп си измисля истории в съда.

Анализирайки държанието на Амбър Хърд, специалистът по езика на тялото сподели, че актрисата е прехапвала устните си, което, както тя споделя, е явен симптом, че е подложена на стрес и напън.

„ Това е като когато бяхме дребни и си смучехме палците. Това е жест на потребност от разтуха “, сподели тя.

Драйвър, която работи с полицията от години, с цел да разкрива неистини, изясни, че задачата на Амбър Хърд е била да даде допустимо най-вече детайлни информации в съда. Както споделя тя, това постоянно се прави от майсторски лъжци.

„ Даде ни доста елементи, нали? Проблемът е, че когато се разказва нахлуване, то може да отнеме единствено 15 % от времето. Има доста преди и след. Самият случай е дребен като време “, изясни тя.

Друг миг, който ясно демонстрира, че някогашната брачна половинка на Джони Деп не споделя истината е, че не употребява местоимения. Освен това тя постоянно употребява настоящо време, макар че се твърди, че случаят се е случил в минало време.

„ Първо споделя „ блъснал “, след това пък „ удари “ и третия път споделя „ удря “. Когато хората измислят история, те постоянно я описват в настоящо време. Нейното комплициране на времената допуска, че тя е измислила историята на място. “
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР