Протестите на пътните строители имат политическа багра. Това съобщи в

...
Протестите на пътните строители имат политическа багра. Това съобщи в
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Протестите на пътните строители имат политическа окраска

" Протестите на пътните строители имат политическа боя ". Това заяви в изказване за предаването " Преди всички " по " Хоризонт " Настимир Ананиев, началник на Регионалната комисия в Народното събрание и депутат от " Продължаваме промяната ": " Доста ме изненадва присъединението на Камарата на строителите и от ден дневно натежава към посоката, че тези манифестации са политически.

В петък от " Продължаваме промяната " имахме среща с тях в Народното събрание. Те споделиха какви са им проблемите, най-вече индексацията. Вчера на Регионална комисия индексацията беше включена, беше подкрепена в комисията и тази седмица ще влезе в зала ".

Председателят на Регионалната комисия в Народното събрание коментира кога е схванал за едностранното прекратяване на всички нови обществени поръчки за сегашен ремонт и поддръжка на републиканската пътна мрежа от страна на Агенция " Пътна инфраструктура ": " Бяха ми дадени индикации през вчерашния ден, че се е случило, единствено че първичната информация, която получих, беше, че са прекратени само няколко поръчки - една или две. След това се оказа, че всички са прекратени ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР