Служители на СДВР неутрализираха схема за изготвяне на неистински документи.

...
Служители на СДВР неутрализираха схема за изготвяне на неистински документи.
Коментари Харесай

Служители на СДВР неутрализираха схема за изготвяне на фалшиви документи

Служители на Столична дирекция на вътрешните работи обезвредиха скица за правене на неистинен документи . Разследването е осъществено от чиновници на Пето районно управление (на МВР) след получена оперативна информация.

В хода на подхванатите дейности в региона на столичната улица „ Димитър Петков “ униформените спрели за инспекция лек автомобил . След определяне на самоличността на пасажера – 48-годишен, престъпно проявен и осъждан за нелегално владеене на оръжие, последвало и претършуване на автомобила, където била открита неистинска тапия за приключено приблизително обучение.

Процесуално -следствени дейности траяли и в копирен център, благосъстоятелност на 38-годишен мъж . В помещението служителите на реда открили компютърна настройка, съдържаща файлове със фотоси на документи – свидетелства за дееспособност и дипломи за приблизително обучение на името на разнообразни хора.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 308, алинея 1 от Наказателен кодекс, а дейностите по следствието не престават под наблюдението на Софийска районна прокуратура.

99 сигнала за пазаруване на гласове досега. Тече акция в Пернишко и Добричко

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР