Просташките квалификации на лицето Дайнов срещу протестиращите миньори и енергетици

...
Просташките квалификации на лицето Дайнов срещу протестиращите миньори и енергетици
Коментари Харесай

Антибългари плюят народа – „дайновци“, „минчевци“, „инджевци“

Просташките квалификации на лицето Дайнов против протестиращите миньори и енергетици с съображение възмутиха болшинството сънародници. Срещу изцепките на „ професора “ реагираха и естествени хора от неговите среди, подправеното соло на побелелия рок-самодеец надали заслужава изключително внимание, като имаме поради равнището на изпълнителя, в случай че „ шлагерът “ не бе продължение на една дълга и злокобна наклонност.

ПРЕТОРИАНЦИ, ПИШМАН АМЕРИКАНЦИ

Да беше единствено Дайнов, в уиски да го къпем. Проблемът е, че генетичният сателитен синдром на нашенския „ хайлайф “ стартира да придобива клинични стойности. И преди имаше нещо сходно около влизането в НАТО и Европейски Съюз, а и по-късно, само че откогато стартира войната в Украйна паднаха задръжките, с цел да се открои параноичната мимика на продажната политическа класа.

Спокойно може да се каже, че синовете и внуците надминаха бащите и дядовците в готовността да служат на „ Големия брат “. Впрочем, за тази сбирщина не съществува идеологически ориентир, а единствено кяр. Може да се каже и по този начин – подготвени са с един букет да посрещат всеки следващ Началник. И Хитлер, и Сталин, и Байдън, и Путин, в случай че се наложи и другаря Си. Стига тяхното да не се губи.

Вкопчени в персоналния си интерес, тукашните преторианци, пишман американци, изпитват ненавист и омерзение към всеки, който по един или различен метод се опълчва на тяхната евроатлантическа идилия, подплатена с задгранични грантове и вътрешни назначения и угоения. Именно затова в последно време се изля толкоз словесна нечистотия върху протестиращите зърнопроизводители, а след това и против миньорите и енергетиците.

Антибългарите плюят народа, който, естествено, не е дорасъл до техните цивилизационни стандарти под знака на бандеровските свастики и убийците на дами, деца и старци в Сърбия, Ирак, Сирия, Либия, Афганистан, Йемен и така нататък по цялата Земя.

Наследниците на „ алената буржоазия “ и „ сините пеликани “ се само-забравиха в слугинажа си пред Запада. За тези оядени грантови и бюджетни измекяри всяка рецензия против Системата, от която лапат облаги, е путинизъм. Сакън да не-се разклати Сглобката, гарантираща персоналния и груповия интерес на актуалната колониална прослойка, конфигурирана от външните господари в територията с стеснен суверенитет, на-речена BG.

ОТ КОЗЛОДУЙ НИ НАСАЖДАТ НА…

Сигурен съм, че читателите сами ще стигнат до лесната рима, затваряща примката. Отгоре на какво манекените и папагалите на „ Американския ред “ постановат своята позиция като само допустима, безалтернативна и универсална? Ясно е, че нахалниците вегетират върху измяната на Горбачов и Елцин и „ салфетката “ от новата Ялта – Малта преди три десетилетия и нещо, като непрестанно спекулират с волята на народа. Нима има наивници, вярващи, че антибългарите от породата на „ паситата “, „ дайновци “, „ минчевци “, „ инджевци “, „ тагаревци “, „ станчевци “, „ ноевци “, „ събевци “, „ бъчваровки “, „ коларовки “ и така нататък ги е грижа за „ неприятния човешки материал “?

От началото на Прехода та и до ден-днешен псевдоелитът със остарели корени и нови господари има една-единствена цел – да унищожава страната и да продава националния интерес поради персоналния си кяр. Започна се с ликвидацията на селското стопанство, промишлеността и банковата система, а престъпната приватизация и колониалните вложители довършиха Играта. За да сме през днешния ден там, където сме със стопяващо се население, най-висока инфлация в Европейски Съюз и пред провал на обществената сфера на фона на песимистичните вътрешни и интернационалните трендове.

Един от първите признаци за заговора против България от вътрешната страна бе покушението против блоковете на АЕЦ „ Козлодуй “. Тези мощности бодяха очите на външните ментори поради съветския генезис на Централата и енергийната мощност на страната ни, която не толкоз от дълго време бе безспорен водач на Балканите по експорт на електрическа енергия, а също така бе измежду челните страни на Стария континент по този индикатор.

Сега обаче простосмъртните със свити сърца чакат следствията от „ либерализацията на пазара на ток “, като нищо съдбовна за оцеляването на хората с лимитирани и закрепени приходи. Най-вече пенсионерите и обществено уязвимите.

Реклама

В същото време самодоволни „ герои на новото време “ но Хампарцумян ще ни изясняват произхода на топлата вода, но на студено. Народът го е споделил – на непознат тил и най-жестокитв фактури са дребна работа за едрите риби…

ТИЯ ПЛАЧАТ ЗА „ НАРОДЕН СЪД “!

Да създадем една бърза и неизчерпателна равносметка за бедите, докарани върху главата на народа от евро-атлантическата номенклатура.

За погрома против стопанската система и обществената сфера към този момент стана дума. От ликвидацията на селското стопанство през Козлодуй до превръщането на опазването на здравето и образованието в амбулантна търговия.

По-нататък – признаха на бърза ръка „ Македония “ без никакви гаранции за българския исторически интерес. Чисто и просто им свирнаха от Запада и нашенските подлоги на-пълниха гащите. Не стига това, ами напълно неотдавна се изхрачиха върху националната митология, като на процедура дадоха зелена светлина за нахалниците от Скопие, зорлем тикани в Европейски Съюз на антируска основа.

Да оставим настрани пладнешкия грабеж на „ вложителите “ от непознатите банки и търговски вериги. Да помислим единствено за незаконната безнаказаност по отношение на народа, подложен на безсрамен брюкселски рекет посредством но- мерата със „ зеления отпечатък “, квотите за нездравословни излъчвания, вятърните мелници и най-много посредством желанието да се тегли кръст на въглищните централи, произвеждащи налична електрическа енергия за бита и ‘ бизнеса. Както нормално – у нас „ отговорността към обществото “ се отнася единствено за бедните, слабите и анонимните.

За „ елитите “ се поставя единствено безпределно лапане на бюджетни и европейски пари плюс всевъзможни „ комунистически екстри “.

Всъщност тези, които в последно време заляха с мръсотия протестиращите от нивите и мините, са все същите безродници на непозната хранилка, които не толкоз от дълго време изпратиха на гибел в Афганистан и Ирак български момчета, с цел да се мазнят на „ началниците “ в „ Коалицията на искащите “. А в този момент късат от залъка на най-сиромашката нация в Европейски Съюз, с цел да хрантутят украинските натрапници с големи джипове, скъпи коли и банкови сметки, захранвани от чудовищната корупция в бандеровската страна, от която пропищяха даже наставниците от Вашингтон.

Съвременните нашенски „ еничари “ от портфейла на Сорос и Ко, обвързван с формалната и Дълбоката страна, на която сме 51-ви щат, са подготвени да плащаме и за токсичната продукция на американските ГМО-корпорации, отхвърлена от Унгария, Полша, Словакия, с цел да не подразним „ новия Левски “. От Кривой рог с къща за пет милиона $ на Червено море или, не дай, Боже, някой от „ началниците “ от двете страни на Атлантика да се усъмни във верноподаничеството на софийските марионетки.

Нашенските по-католици от папата са най-много непознати подизпълнители, а не националноотговорни държавници за разлика от унгареца Орбан, словака Фицо или хърватина Миланович. Тези мъже, а и други от този вид, са не по-малко евроатлантици, само че първо мислят за своите нации, а след това за директивите на световната Власт.

Това е разликата сред тях и българските кириякстефчовци, подготвени да изпратят „ пушечно месо “ в поддръжка на свастиките в някогашната УССР. А в този момент се чудим за какво без да им мигне окото ще ни натресат двойно и тройно по-скъп ток и „ украинска пшеница “ за лепило и шперплат?! От антибългарите, протегнали ръка с мръсни ръце на Освобождението, 3 март, Вярата и Православие-то всичко може да се чака.

Рано или късно обаче негодниците ще стигнат до „ Народен съд “…

Георги Атанасов за „ Минаха години “

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР