Прошката е най-великото нещо на света, което има силата да

...
Прошката е най-великото нещо на света, което има силата да
Коментари Харесай

Силата на прошката променя живота ни

Прошката е най-великото нещо на света, което има силата да трансформира животи!

Когато простите на другите, даже на тези, които съществено са сбъркали, вие се чувствате по-позитивни като цяло и по-малко уплашени. Може даже да изпитате изгоди за здравето като намаление на кръвното налягане.

Важно е да простите на другите, не тъй като те заслужават вашата амнистия, а тъй като ВИЕ заслужавате мир. Заслужавате да се почувствате излекувани и освободени от отрицателните страсти.

Заслужавате животът ви да се промени!

Когато прощаваме, ние признаваме, че всички сме несъвършени и че всички вършим неточности. С тази нова отворена и състрадателна вероятност можем да се научим да прощаваме елементарно и да изпращаме положителни пожелания даже на тези, които са ни наранили.

Да простиш на другите, значи да се освободиш от ролята на жертва.

Когато към този момент не виждате себе си като жертва, ще видите по какъв начин хората ще се отнасят по-добре с вас и животът ви ще стане по-красив.

Направете избора да простите!

Да, прошката е избор. Вие сами решавате дали да се сърдите и да таите неприятни усеща в себе си или тъкмо противоположното - да запазите позитивното и да простите...

Дори когато е мъчно.

Прошката е способността да виждаме Бог във всички хора, без значение от техните дейности. Бог е сложил пред нас сложна, само че осъществима задача - да озарим земното ни битие със светлината на любовта и да събудим любовта у хората към нас.

 Прошка

Прошката е пречистването на душата!

Силата на прошката може да промени живота ни!

Освобождението от всички негативни усеща дава на душата крила, оказва помощ да живее в наслада и обич, дава мощ в най-трудните обстановки:

Покрийте дълга си с обич и простете на мнозина, прощавайте доста, без да усложнявате личния си път или техния.

Да простиш на различен човек, е лесна задача, когато сърцето е изпълнено с обич и добрина. В призмата на сърцето всичко се вижда в същинска светлина. Човек, който носи завист в себе си, в никакъв случай няма да може да се допре до същинската обич.

Но по какъв начин да извиним на индивида, който ни аргументи премеждия?

За да извършите това, би трябвало да разберете по какъв начин работи животът и за какво се случват неприятни неща, какво тъкмо се случва, за какво привличаме неприятности. Необходимо е да разберем законите на живота, да ги забележим в деяние.

Това схващане носи облекчение и разрешава амнистия на всички извършители, което значи освобождение от насъбрания негатив и смяна на ориста към по-добро.

Кажете благодаря на тези, които ви нараниха, тъй като показаха вашето несъвършенство. Засягайки ви, различен човек унищожава себе си, само че той го прави, с цел да ви избави и да ви помогне да намерите любовта.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР