Пророкът от Индия Сатия Сай Баба (1926-2011), когото познава и

...
Пророкът от Индия Сатия Сай Баба (1926-2011), когото познава и
Коментари Харесай

Индиец предрича гибел на 70 процента от човечеството догодина

Пророкът от Индия Сатия Сай Баба (1926-2011), който познава и на който доста държи и дъщерята на някогашния първи Тодор Живков - Людмила, е планувал доста международни събития, в това число разпадането на Съюз на съветските социалистически републики, пандемията и стопански рецесии. Ясновидецът има вяра, че до 2024 година планетата ще бъде на ръба на гибелта и 70% от човечеството ще изчезне заради естествени бедствия.

Сатя Сай Баба споделя, че негативните сили играят основна роля в салдото на света. Той предвижда, че центровете за систематизиране на негативна сила ще пострадат първи. Според него 70 на 100 от американската земя ще изчезнат под водата и това ще стане доста бързо и без опция за попречване.

„ Силните негативни сили се материализират и би трябвало да намерят излаз “, споделя Сатя Сай Баба. Що се отнася до нуклеарната война, пророкът не я вижда измежду събитията на бъдещето. Той обаче означи, че изгубването на нуклеарните оръжия ще засегне директно живота на планетата.

Въпреки това може би най-загадъчната от неговите прогнози е появяването на нова звезда през март. Не е известно през коя година ще се случи това, само че повода за нея ще бъдат голям брой горски пожари по целия свят.

Сатя Сай Баба, чието същинско име е Сатя Нараяна Раджу, е роден на 23 ноември 1926 година в дребното селце Путапарти, Андхра Прадеш, Индия, и умира на 24 април 2011 година Сатия Сай Баба стартира да демонстрира свръхестествени качества още като дете. Той упорства, че неговата задача е да предизвиква духовната еволюция и да служи на човечеството. Отхвърля формалното обучение и прекарва по-голямата част от живота си в непретенциозно отшелничество в Путапарти. Става прочут със своите невероятни качества като ясновидство и материализиране на предмети.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР