Пролетта тази година буквално идва с Лунно затъмнение. То ще

...
Пролетта тази година буквално идва с Лунно затъмнение. То ще
Коментари Харесай

Ако сте родени между 25 март и 8 април, ви чака кармична година

Пролетта тази година безусловно идва с Лунно затъмнение. То ще се случи на 25 март и открива сезона на пролетните затъмнения през 2024 година Затъмнението ще подчертава върху правилото на знака Везни – това са обществените връзки, партньорството, съдействието, както и всички публични съюзи, в това число брака. 

Пролетните затъмнения през тази година ще трансформират живота на представителите на Кардиналния кръст – Овен, Рак, Везни, Козирог. Лунното затъмнение ще настъпи на 25 март в 5-ия градус на знака Везни в 09:13 ч. върху Низходящия лунен възел, което може да се назова " избавление ", написа " Жената през днешния ден ". 

Низходящият или Южният възел е това, което си отива, той е предишното, нещо, което няма продължение. Затова освен това затъмнение можете да се отървете от ограничаващите условия, от това, което пречи и блокира по-нататъшното развиване.

Пролетният кулоар на затъмненията ще бъде затворен от слънчевото затъмнение на 8 април в знака на Овена.

Затъмненията по оста на съществените знаци на зодиака Овен – Везни ще бъдат катализатори на повратни моменти в живота на доста хора и те няма да бъдат безусловно отрицателни. Всичко зависи от наталната карта и самостоятелните прогнози. Затъмнението е краткотрайно угасване на източника на светлина.

Предстои ви значима година, в случай че рожденият ви ден се пада в този кулоар на затъмненията. Повдигат се кармични тематики в областта на взаимоотношенията, сътрудниците по-често се нервират един различен, демонстрират неспокойствие, има наклонност да се разиграват драми поради дреболии.

Внимателно проследявайте обстановки, срещи, оферти, мисли – затъмнението подчертава върху значими моменти. Променете живота си в този момент. Опитайте се да закриете задълженията, не реагирайте на външни дразнители, избягвайте да научавате за връзките през този интервал, в противоположен случай кавгите могат да се проточат 9 и даже 18 години, а нанесената засегнатост ще има резултат на бумеранг.

При Лунното затъмнение Луната отсъства и ролята на нощно величие се извършва от Слънцето. Лунното затъмнение може да се характеризира като затъмнение на Душата – няма Луна и има доста Слънце. Луната е вътрешното, скритото, страстите, интуицията. Слънцето е Съзнанието, яснотата, волята, личността, външността, демонстрацията.

През идващите дни преди и след лунното затъмнение на 25 март е належащо да се откажем от остарялото, в това число от всички типове зависимости. Необходимо е да се промени отношението към дома, към фамилията, да се отстранен блокажите в връзките с роднините.

Затъмненията въздействат на външните събития в доста по-голяма степен, в сравнение с живота на обособения човек. Въпреки това, в случай че коридорът на затъмненията допре чувствителни точки от персоналния хороскоп, измененията, провокирани от въздействието на затъмненията, ще бъдат съдбоносни. Основното е да се разбере вярно какви подсказки изпраща Вселената, към какво тласка съответния човек. Познаването на вашата натална карта оказва помощ да се подготвите за сложни интервали, както и да не пропуснете щастливи шансове.

Всяко затъмнение заема своето място в несъмнено семейство, което има свои лични характерности. Тези фамилии затъмнения са свързани с избрани интервали от време, наречени цикли на Сарос, които имат начало, среда и край. Те са открити от вавилонците. От антични времена затъмненията са създали незаличимо усещане на индивида, като при някои нации то е било обвързвано с някакви мистични съдбовни процеси.

Всеки цикъл на Сарос продължава почти 1200-1300 години. Той стартира в избран миг от време на северния или южния полюс сега на слънчевото затъмнение, т.е. при новолуние, и се отбелязва със съответната писмен знак N (север) или S (юг). И по този начин, тази серия Сарос има рождена карта. Всяко слънчево затъмнение и съпътстващото го лунно затъмнение ще показват характерностите на серията Сарос, към която принадлежат тези затъмнения.

Пролетният кулоар на затъмненията от 25 март до 8 април принадлежи към 8 N серия Сарос, като отличителните черти на тази серия Сарос са досетливост и искри на талантливост.

В предходни години затъмненията от тази серия Сарос са били от 11 до 25 февруари 1952 година, от 21 февруари до 7 март 1970 година, от 3 до 18 март 1988 година, от 14 до 29 март 2006 година Хората, родени през тези времеви шпации, както и в границите на 5 до 6 месеца преди горепосочените интервали, имат натални затъмнения от серията Сарос 8 N. А това значи, че събитията от пролетта на 2024 година са от огромно значение за вас и поставят основите на дълъг интервал от време, най-малко за 9 – 10 години, а даже и за всичките 18 – 19. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР