Пророческите сънища често спохождат хората в нощта четвъртък срещу петък.

...
Пророческите сънища често спохождат хората в нощта четвъртък срещу петък.
Коментари Харесай

Сънища в четвъртък срещу петък

Пророческите сънища постоянно спохождат хората в нощта четвъртък против петък. В нощта против петък би трябвало да се обърне огромно внимание на детайлите, които виждате в съня си.

Затова незабавно, щом се разсъните, запишете всичко, което си спомняте от съня, на лист, който сте приготвили предходната вечер наоколо до леглото ви.

Сънищата, които виждате в нощта против петък, доста постоянно се трансформират в реалност. Но за жалост постоянно забравяме незабавно, щом се събудим, това, което сме сънували. Затова даже и да се сбъдне някаква част от съня, няма по какъв начин да си спомним това.

Всеки ден от седмицата се въздейства от друго небесно тяло и планетата, която въздейства върху петъчния ден, е Венера. В нощта против петък доста хора виждат сънища, които са толкоз реалистични, че при събуждането си хората не са наясно, дали са сънували или това е било истина.

 Любов

Когато човек е в действителност разтресен от сходен сън, който е видял в нощта против петък, той сигурно ще си спомни детайлности от него и няма да ги не помни дълго време.

Затова, когато сънят се сбъдне, той ще е сигурен, че е сънувал оракулски сън. Но сънищата, които виждаме в нощта против петък, не се сбъдват незабавно.

Сънищата, които виждаме в нощта против петък, в случай че сме ги запомнили заради тяхното мощно прочувствено влияние, могат да се осъществен през идващите три месеца.

А в случай че в продължение на няколко дни, откакто сте сънували съня в нощта против петък, имате възприятието, че сънуваното се е случило в действителност, бъдете сигурни, че сънят е бил оракулски.

Венера символизира прочувствената страна на индивида. Сънищата в нощта против петък са мощно свързани с страстите и събитията в персоналния ви живот. Те са отражение на скритите ви усеща.

 Пари

Ако в нощта против петък сънувате, че успявате да постигнете цел, към която се стремите от доста време, или получавате сериозна сума пари, това е знак, че скоро вашият сън ще се трансформира в действителност.

Ако пък в нощта против петък сънувате, че губите нещо или се проваляте на значимо място, това значи, че ви предстоят компликации в материално отношение, както и в любовния ви живот.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР