Промото на тази седмица, звучи горе-долу така: Запознайте се със

...
Промото на тази седмица, звучи горе-долу така: Запознайте се със
Коментари Харесай

Татяна Янковска: Слънчевото затъмнение поставя ново начало, пречистете се и очаквайте чудеса!

Промото на тази седмица, звучи почти по този начин: ”Запознайте се със Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015 година. То е “бременно ” със суперсюрпризи, само че е... “непорочно ”... ” При това изненадите може да не дойдат тъкмо от посоката, която позволяваме, а по линията на войнствени, вироглави, амбициозни и арогантни фигури, подготвени на всичко, с цел да покажат на другите, а най-много на себе си - кой е шефът! Очевидно сюжетът на седмицата от 7 до 13 септември ще бъде готин, само че и впримчен. Дали в края на този интервал (13 септември, неделя) ще акостираме леко и гладко в подножието на едно наелектризиращо и сияйно Ново Начало в Живота, или ще “куцукаме” след следващата също наелектризираща, само че мимолетна делова, бизнес или сантиментална случка, зависи от личната самостоятелна прозорливост, предвидливост, съобразителност и... стремително възприятие за комизъм. След 13 септември 2015 година нещата в живота няма да са същите. Слънчевото затъмнение от 13 септември, неделя, настъпващо в 09:41 ч. (българско време), активиращо двадесетия градус на Дева, несъмнено маркира житейската сцена, която ще изисква стремително въвеждане на повече успеваемост, точност и реорганизиране. Посланието на Затъмнението е: посредством огромно очакване в себе си, невъзмутимо и обръщайки внимание и на дребните елементи, да реализираме ненадейно огромни резултати и триумфи!

Внимание! Особеното на Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015 година е, че то изисква наложително Пречистване на Съзнанието и освобождение на място за ненадейно навлизане в живота на от дълго време жадувани Промени. Неслучайно акцентирам на нуждата от Пречистване на Съзнанието, освен тъй като Затъмнението е в Дева, а най-много заради безусловно прагматични основание – може би към този момент сме открили, че животът като бумеранг може да връща към нас мислите, които сме “метнали” към света. Защото постоянно през всеки Божи ден, бил той и най-страхотният, най-прекрасният, ние се състезаваме всеобщо в дисциплината “мятане, мятане на мисли”... които освен са остри като копия, само че и за по-сигурно поразяване на “целта”, са напоени, намазани с... озлобление, яд, ненавист, гняв и прочие отрицателен вербален боеприпас, предопределен за сломяване и съкрушаване на съперника... Особено по форумите се вижда по какъв начин познати или непознати, само че изявени фигури – актьори, политици, предприемачи, спортисти и така нататък бързо биват превръщани в персонални врагове. Убийствени слова не е изключено да се леят безотговорно, забравяйки, че модерната логика на психиката твърди, че това, което не харесваме и не утвърждаваме у другите, в действителност са... личните дефекти, които обилно и с ненаситност приписваме и откриваме у другите. Опасното е, че “изстрелвайки” негативни мисли в пространството, Животът сходно на бумеранг, може да връща назад към хората отрицателната сила на тези мисли под формата на негативни случки и събития – произшествия, пътнотранспортни катастрофи, естествени катаклизми. Дори справедливото отвращение, което ни обзема, при очевидно фрапиращо нечестни обстановки, може да генерира и да притегли още от същото (още негативни обстоятелства)!

Иначе казано - посланието на Слънчевото затъмнение в Дева е изрично: Нека да Пречистим Съзнанието, респективно езика, с който всекидневно поддържаме връзка. Нека да го сменяем с повече почитание към човешкото достолепие, към Божествената искра, която е отредена за всеки човек. И тогава може да чакаме... чудеса. Добри чудеса! Да! Ако пречистим мислите, езика, има условия за Добра Сполука! Иначе - може да има изненади – и то от отрицателните. Предупреждението на звездите, че към 13 септември 2015 година, с обсег на деяние към 7 денонощия преди и след тази дата, има нараснала заплаха от пътнотранспортни катастрофи, може да прозвучи банално... А не би трябвало! В дните към това Слънчево затъмнение има по-голяма от нормално възможност за механически повреди, за проблеми с компютрите, за повреди, за спортни контузии, за пожари, за непредвидени промени в маршрутите и разписанията на транспортните средства от всевъзможни типове превоз. Слънчевото затъмнение от 13 септември може да се назова с думата “Сензация”. Сензации могат да се проявят в областта на политиката, науката, високите технологии, квантовата физика, астрономията, автомобилостроенето, медиите, персоналния живот на известните и богатите.

Новините за непредвидени разводи, раздели, годежи или бракове ще са повече от нормалното. Изключително многочислени ще са новостите, интригите, прелюбопитните уволнения и назначения в печатните и електронните медии! Като при някои от медиите могат да зародят и неочаквани финансови затруднения!

Внимание! По принцип интервалите на Слънчево и Лунно затъмнение са доста мощни моменти, когато човек в действителност може да промени и да усъвършенства живота си към по-добро, без значение дали ще избере да работи незабавно или малко ще поизчака. В предишното Слънчевото и Лунното затъмнение са предизвиквали страх, терзания и тревожни страсти, както измежду коронованите персони, по този начин и измежду електората. Днес интерпретацията на тези астрономически феномени е освободена от съкрушителна отрицателна символика, като на предна позиция е изведена тяхната мощност. Специално Слънчевото затъмнение е подобаващ миг за слагане на Ново Начало – пускане на нов план, реализация на огромна концепция. Желанието за нещо ново би трябвало да е доста мощно и огромно.

Ако човек не е сигурен, че мощно желае Промяната, по-добре е да изчака с дейностите си най-малко 2-3 дни след 13 септември 2015 година С други думи, при непреклонна вътрешна увереност и убеденост в удобно развиване на желанието, може да се работи мощно на 13-14 септември. Мъдреците предлагат на 13 септември, неделя, в 09:41 ч. да изпратим въображаема “поръчка към Вселената”, обвързвана със сбъдване на наши съкровени стремежи. Може да останете прелестно сюрпризирани от резултатите!

Внимание! За хората с по-чувствителна душeвност е целесъобразно най-малко една седмица (за някои даже и две седмици) преди и след 13 септември 2015 година да не подхващат нови инициативи и да не вземат импулсивни решения за генерални и съдбовни житейски промени. Има и някои схващания, че по време на затъмнения се случват кармични събития. Това кардинално зависи от персоналния, прогресивния и слънчево-дъговия хороскоп на съответния човек, както и от неговото равнище на духовно развиване. Със сигурност най-малко 7-10 денонощия преди и след затъмнението на 13 септември 2015 година може да се следи едно компресиране и интензифициране на събитията, едно съвсем осезаемо завихряне на силата. Това може да ни принуждава да вземаме решения да действаме и да се променяме. Важно! Затъмнението от 13 септември 2015 година носи непредвидени, непредсказуеми – от време на време блестящи, от време на време – шокиращи, разтърсващи, удивляващи провокации и изненади.

ОВЕН
Искрящи и звънтящи! Сексапилът на Овните през тази седмица е неудържим. Във вторник, 8 септември, и в сряда, 9 септември, са вероятни непредвидени и вълнуващи сантиментални завършения и завоевания. Съдбата обича дръзките, самостоятелните, свободомислещите. Участието Ви в другите игри на шанса може да се увенчае с
голяма удача. Фортуна ще бъде изключително благосклонна за родените 21-31 март, най-много във вторник и сряда (8 и 9 септември). Сега притежавате в обилие физическа и нервна сила, която ще се излива на открито в благородни начинания, непредвидени и чудесни нови рекламни съглашения. През цялата седмица ще смайвате деловите и персоналните сътрудници с истински хрумвания, брилянтна вътрешен глас, превъзходен шанс, непредсказуеми, мощно вдъхновяващи, увличащи и наелектризиращи дейности, както във връзка с бизнеса и кариерата, по този начин и в Любовта и покупко-продажбите. Внимание! Поривът Ви към Новото, особеното, авангардното, към Свободата в този момент е доста мощен. Това може да подложи на непотребен риск някои от връзките Ви! Имайте поради, че измененията, направени през тези дни, ще оказват нескончаем резултат. От 7 до 20 септември обърнете по-голямо внимание на здравето – направете си стратегия за повечко спорт в всекидневието. Помислете за домакински любим. Обмислете възможните поправки. Дръжте егото под надзор и задълбочете и укрепете взаимоотношенията с шефовете или с истински и въодушевени настоятелен сътрудници.

ТЕЛЕЦ
Могъщи като секвоята! В връзките си с фигурите от близкото служебно, публично или роднинско обграждане ще деянията за следващ път увереност и непреклонност при
прокарване на своите проекти и планове. Желанието Ви с упоритост и воля да държите под надзор всяка обстановка може Ви донесе непредвидени “удари под кръста” от напористи недоброжелатели, които няма да се стопират пред никакви непозволени средства, с цел да Ви извадят от равновесие или да Ви дискредитират пред Ваши по-авангардно мислещи задгранични настоятелен сътрудници. При някои от Вас, изключително при родените след 13-15 май са вероятни моменти на неприятно въодушевление, прочувствена разстроеност. Това може да Ви направи свадливи и да Ви въвлече в фамилни раздори. Сякаш служебните и обществените Ви затруднения в последно време са малко, та по тази причина към тях може да се прибавят и всевъзможни фамилни свръхнапрежения, изключително по линията на младата роднинска генерация. Важно! Ако потискате прекалено много гнева си, към вторник и сряда могат да зародят неочаквани здравословни дискомфорти. Не са изключени непредвидени разправии с децата и персоналния сътрудник. Условия за сходни обстановки ще има в неделя, 13 септември, изключително в случай че рожденият Ви ден е в рамките 6-16 май! Хубавото е, че Венера от 6 септември потегля в директна посока на забележимото си придвижване по небосвода. По този метод последователно благополучието, финансовите и сантименталните триумфи още веднъж с цялостна мощ ще се завърнат в живота Ви. Още на 23 септември още веднъж ще усетите, че сте измежду любимците на Фортуна.

БЛИЗНАЦИ
Удивително изобретателни! Близнаците през тази седмица, изключително във вторник и сряда, 8 и 9 септември, смайват с остроумни решения на значими въпроси. Думите Ви са колоритни, завладяващи, правдиви и попадащи право в “десетката на проблемите”. Всъщност, въпреки да сте прекомерно самостоятелни, през тази седмица показвате, че сте отлични другари и че на Вас може да се разчита. Понякога може да сте прекомерно спонтанни и гъвкави, само че като цяло настойчиво следвате набелязаната цел. На някои по-консервативни фигури им е много мъчно да следват бързите промени, които постоянно предприемате.Но един по-безпристрастен и справедлив взор може бързо да откри, че съществуват справедливи учредения за всяка смяна, която оферирате. Няма да се поколебаете да наложите своето – в случай че не може с положително,... по другия метод. През тези дни мисълта Ви в действителност е светкавична. Това Ви прави нетърпеливи и даже нападателни към по-бавните “реотани”. Те пък може да Ви го върнат, упреквайки Ви в своенравие. Всъщност, Вие сте тънки ценители на Познанието и чудесно знаете, че след 17 септември 2015 година (а даже и по-рано) чак до 10 октомври колкото и да се бърза, проектите и желанията може по-бавно и мъчно да се осъществят,
заради “царството” на ретроградния Меркурий. Той може да ни донесе от 17 септември до 9 октомври 2015 година следващите порции безпорядък по пътищата, съмнение и недоразумения с настоятелен или персонални сътрудници и по-добри решения и отговори на заплетени житейски сътиуации, които ще се разплетат след 9 октомври. През тази седмица във връзка с общуването и пътуванията Близнаците са доста настъпателни, създавайки усещане, че прекомерно доста спорят и надали не непрекъснато се заяждат. Истината е, че във вторник и сряда, 8 и 9 септември, Близнаците няма да се поколебаят намерено да изразят мисли, които другите биха предпочели да премълчат. Съветът на звездите е да го вършат по-тактично, тъй като това, което оферирате, е скъпо и потребно! Е, най-вероятно няма да го извършите по най-дипломатичния метод. Така ще съберете спомагателен горчив опит до каква степен води прекомерната неприкритост. Сега събитията са прекомерно “сгъстени”. Това може да предизвика известна словесна фамилиарност и откровеност. Ако решите, можете да бъдете безмилостни и рисково съкрушителни при използването на словото. Някой може да се разгневи, да не Ви остане задължен и... на 9 и 10 септември могат да “пламнат съществени словесни пожари” или борби, които бързо да ескалират до точката на разкъсване на настоятелен или персонални връзки. Подобен сюжет е вероятен, само че може би е несполучлив. По-добре се фокусирайте върху събития, директно свързани с неотложни домашни или служебни проблеми. Има условия за реорганизации на дома или работното място. Не са изключени премествания, целящи усъвършенствания на най-близкото персонално пространство. При някои Близнаци може да протичат събития с изнасяне от жилището или нанасяне в дома на съквартирант или родственик. Иначе казано, изискванията или събитията могат да изискват промени в семейството, в длъжностен или в персонален проект. Очертава се прекомерно втвърдяване на непредвидени събития през тази седмица. Така или другояче, интервалът ще Ви разреши да се справите сполучливо с ненадейно зародили фамилни или служебни въпроси. Едно е несъмнено: компанията Ви тази седмица е вълнуваща. За другите Вие сте мистерия, изненада, и в действителност им носите от дълго време жадуваната Промяна и Обновление.

РАК
Раците са царе в постигането на огромни и сложни професионални или персонални цели. Този гений Ви е толкоз характерен, че е съвсем несъзнателен. Когато имате предизвикателна цел в съзнанието си, която ще Ви донесе по-голяма непоклатимост (в случая – финансова), Вие непрестанно сте нащрек за опциите, които биха улеснили реализацията на по-големи материални, финансови придобивки, както за институцията, организацията или компанията, за която работите, по този начин и в персонален проект. По-високите облаги на компанията, директно или индиректно генерират и по-високи персонални приходи. И в тази връзка, сигурно във вторник и сряда няма да пропуснете ненадейно великодушните блага на Фортуна, която посредством бизнес съдействието Ви с въодушевени, решителни и истински настоятелен сътрудници, Ви обезпечава по-голяма известност, по-престижни обществени позиции, а в дълготраен проект – растеж на облагите. С други думи, през тези дни, изключително във вторник и сряда, 8 и 9 септември, Животът ненадейно Ви се усмихва, осигурявайки Ви по едно и също време две неща, за които копнеете: уважението на другите, признанието им за благородството на Вашите саможертви; получавате и чудесна договорка, обещаваща покачване на облагите в дълготраен проект. Добре знае се, че Раците имат великолепен нюх за печеливши и истински бизнес тактики, както и за печеливши вложения. Ще бъде демонстрация на предвидливост от Ваша страна, в случай че още през тази седмица задълбочите деловите контакти с авангардните си нови настоятелен сътрудници. Подкрепяйки техните новаторски и дръзки оферти, Вие укрепвате личните си професионални позиции. Това е от огромно значение, поради безапелационните реорганизации, които се обрисуват в работата Ви през октомври. Иначе казано, проявявайки почитание, внимание, поддръжка и съпричастност към истинските бизнес хрумвания на Вашите нови дръзки настоятелен сътрудници, Вие автоматизирано инвестирате в своята по-голяма финансова непоклатимост.

ЛЪВ
Бляскавите Лъвове обичат да бъдат в центъра на вниманието и да получават почитание и респект, съответстващи на техния величествен знак. Вашите съзидателност и мощен креативен дух, брилянтни организационни, настоятелен и управителни качества ще се проявят по извънредно мощен метод, който за следващ път ще провокира възхищението и уважението на другите. Лъвове, Фортуна освен през тази седмица, а и през идващите шест месеца е на Ваша страна. Това значи, че присъединяване Ви в разнородни игри и лотарии има всички изгледи да се трансформира в радостно и запаметяващо се прекарване. През последните две години и половина, както и през август 2015 година някои Лъвове може да са минали през съществени тествания и напрежения. Очевидно добре са издържали житейските изпити и в този момент Съдбата е намислила да ги компенсира и да ги зарадва с огромни финансови, материални и духовни придобивки. Лъвове, Слънчевото затъмнение акцентира и насочва вниманието Ви към материалните полезности, финансовия статус, недвижимата благосъстоятелност, като Ви подтиква да проучите цялостното си отношение към парите. Хубаво е да си припомняте, че финикийските знаци са резултат, разследване, само че те не са Изворът на Благополучието. Източникът на Изобилието е Създателят, който постоянно е на всички места към нас и вътре в нас. Именно Бог е обилното, непрекъснато обилие, постоянно присъстващата богата субстанция на Вселената. Този Източник на безкрайното благополучие, който обезпечава всичко е индивидуализиран посредством всеки човек. Той е действителността, изворът, който постоянно тече и носи нашите доходи. Скъпи Лъвове, парите са разследване. Когато се концентрирайте върху следствието, Вие може да забравяте повода. А когато забравите повода, следствието стартира да отслабва (респективно приходите – парите – намаляват). Когато, прелестни Лъвове, концентрирайте вниманието си върху приемането на повече пари (нещо, което ще бъде приоритет за Вас най-малко до месец март на 2016 г.), Вие може без да желаете да прекъснете връзката си със своя Приток на доставяне. Звездите настояват и упорстват (особено Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015 г.), че е добре да преразгледате концепцията, че единствено парите са Вашият източник, Вашата поддръжка, Вашата сигурност и сигурност в живота. Това не са единствено парите – това е Бог, Създателят на Всичко, Което е! Искате повече пари и благополучие в своя живот, драги Лъвове? Ще ги получите, несъмнено! Достатъчно е да префокусирате вниманието си от Съзнание за следствието (материално, пари, имоти) към Съзнание за Причината (духовното). Мъдреците настояват, че в случай че мозъкът е концентриран в следствието (пари, вещи), човек прекъсва потока. Независимо от терзанията и страховете за Вашите финанси, блестящи Лъвове, най-добре преместете мозъка си от материалните притежания и се концентрирайте върху голямото обилие, което може да Ви даде Божественото наличие и Божественото Съзнание във Вас. И естествено (по Ваша преценка, схваща се), добре е да му дадете късмет да се прояви, посредством присъединяване в най-разнообразни игри, лотарии, състезания и надпревари.

ДЕВА
Популярността, славата, уважението към Вас ужасно и необратимо се усилват. Създайте нова, усъвършенствана версия на себе си! Толкова ярка, колоритна и дръзка, че човек да не може да Ви познае. През тази седмица, а и през идната половин година, си изградете нова енергична тактика за това по какъв начин да се справите с финансовите аспекти на живота. Такава нова тактика ще Ви разреши да увеличите Свободата на Мисълта и спонтанността на дейностите си. Защото, почтено казано, Вие може би сте най-надеждните, правилни настоятелен и персонални сътрудници, само че... не и най-спонтанните! Вие анализирате и “гледате под лупа и микроскоп” и най-миниатюрните елементи в плановете, отговорностите или взаимоотношенията Ви с другите. Нищо не убягва от орловия Ви взор. Това Ви трансформира в скъпи съкровища, които обаче се опасяват да ги прегърнат, заради острия като бръснач разум и заради хладното и сдържано лъчение. Без подозрение, Девите са необикновено елегантни, като тяхната грациозност излъчва топлина, колкото е топлотата на един... айсберг. Е, в този момент е моментът да положите старания и да скъсите дистанцията с хората, като покажете повече възторг и спонтанност. И в деловите, и в романтинчните връзка направете огромна, своенравна, блестяща и безапелационна Промяна. Посланието на звездите към Вас е: да осъзнаете силата на личната си характерност. Сега е времето да се доверите на вътрешните си проблясъци, на вътрешните си прозрения и да стартирате, да развиете и да наложите своята Игра – и в бизнеса, и в кариерата, и в деловите и сантименталните партньорства. Позволете на Интуицията си, на Живота, на Вселената да пренасочи Вашите сили към непознати области, където може да изненадате освен другите, само че и себе си с непредвидени и брилянтни качества.

През цялата седмиица, а и през идващите шест месеца непредсказуемо ще редувате смелост и мистериозност в дейностите, желанията, даже в “опаковането” на Вашия външен аспект. Очевидно “шоуто занапред предстои”. Сдържаните Деви буйно и потайно ще търсят мощни чувства. Внимание! Някои по-атрактивни астроконфигурации във ворник и сряда, 8 и 9 септември 2015 може да тласнат аналитичните Деви към опити в бизнеса или към... по-ексцентрична еротика. Моля, не забравяйте, че в този момент звездите не спомагат за безвреден секс – без значение дали става въпрос за “прескачане на бактерии” или нежелана бременност! Във вторник и сряда, 8 и 9 септември, а и през идващите седмици, сексът постоянно може да се трансформира в това, което фактически е – неудържим ентусиазъм, който ненадейно ни обгръща, давайки ни малко време да разсъждаваме... Всичко е непланирано в това мощно, само че постоянно кратковременно привличане. По-скоро ненадейно “изригване”, в сравнение с могъща, спокойна и дълга “река”. През тези дни (от 7 до 13 септември 2015) резервираните Деви могат да провокират учудване с темпераментни, на моменти – даже брутални, грубички и доста нетърпеливи прояви. Подобни прояви раздрусват рутината на професионалното и персоналното Ви всекидневие, носят Ви шанс. Не забравяйте, че Девите са измежду зодиите, с огромен финансов шанс през тази седмица. Подгответе се за сърпрайзи – Добрата Сполука лети към Вас!

ВЕЗНИ
Мъдреците споделят: “По-благословено е да даваш, в сравнение с да получаваш”. Звездите допълват, че освен по-благословено, а е и по-мъдро. Когато човек дава, се получава празнота, вакуум, а Вселената не може да търпи празнини. Незабавно животът изпраща нова сила под формата на материални, финансови, бизнес или сантиментални придобивки, които да запълнят пространството, освободено от енергичната поддръжка, оказана на другите в техни сложни моменти. Иначе казано, отлично ще бъде елегантните Везни да оценят по достолепие непредвидените блага, които Фортуна ще изпрати по пътя Ви във вторник и сряда, 8 и 9 септември. Защото “де факто” миролюбивите Везни са доста мощни фигури и имат необикновен гений да поддържат другите, да им вдъхнат мощ, кураж, самочувствие, да ги поддържат морално и материално. Това е отлично... И тъкмо тук може да поражда проблем. Проблемът може да е, че Везните вътрешно чакат компенсация, освен това тъкмо от хората, на които са помогнали. И могат да се почувстват съкрушени и надали не предадени, в случай че помощта, от която от време на време и те се нуждаят, не идва тъкмо по линията на тези, на които преди време са помогнали. По този метод може да ограничавате хоризонтите си и да не забелязвате страхотните нови и напряко вълшебни благоприятни условия, които Животът Ви изпраща през тази седмица, с цел да Ви поддържа в реализацията на Ваши истински планове.
Накратко – хубаво би било да не следите за “равния резултат” във връзка с това какво давате на приятелите или на професионални или други обединения, с които сте обвързани. Да! В момента сте феноменално дейни в действия от филантропичен темперамент, целящи да облекчат комплицираните прочувствени обстановки на Ваши другари или на ненапълно непознати хора. Помагате, само че държите другите безусловно да подчертаят Вашата водеща роля. С други думи - през седмицата защитавате енергично хора, към които са се отнесли незаслужено. В същото време, не се колебаете да влезете най-неочаквано в гневна битка за водачество и превъзходство в екипа, организацията, съсловието, към които публично или импровизирано принадлежите. Понякога даже се пробвате да взимате решения вместо своите другари, сътрудници, деца, обичани хора и да им налагате прекомерно въодушевено и даже безогледно мнението си. Истината е, че в случай че деянията повечко съобразителност при пробутване на Вашите визии, изгодата за всички ще бъде смайващо Добра и Голяма! Внимание! През тези дни мощният Ви вътрешен подтик ще Ви тласка да действате, независмо от натиска на “себеподобните” – във компанията, в фамилията, в жилищната кооперация, пренебрегвайки смело условните стандарти на положителния звук. Това свободолюбиво държание може да създаде всевъзможни “урагани, торнада и вулкани” в партньорствата – настоятелен, персонални, сантиментални. Изобщо в този момент оферирате на света слисващ и блестящ капацитет. Този капацитет неизбежно ще провокира наелектризиращи промени в служебните или персоналните Ви контакти. Понякога – радикални промени! Важно! В края на интервала може да получите скъпа поддръжка от страна на могъщи фигури, които освен може да Ви поддържат, а и да споделят с Вас конфиденциална информация. Тя ще Ви окуражи да преразгледате събитията през миналите няколко месеца. Нещо повече – тази поверителна информация ще Ви разреши да преразгледате подготовката си, обвързвана с нов план и да го стартирате след 10 октомври по метод, който да провокира прогрес в кариерата и живота Ви.

СКОРПИОН
Фундаментални трансформации текат при превъзходните Скорпиони, които в този момент пламенно и изрично минават на нова писта и в кариерата, и в обществения статус. Някои от Вас сменят работното място, други – местоживеенето, а трети – и двете. Очевидно в този момент с цялостна мощ преоткривате концепцията, че “Когато една врата се затваря, друга се отваря”. Разумно е на някои неща, хора и обстановки, които от дълго време са изчерпани откъм наличие, да им позволите да се “изплъзнат” от живота Ви, без да драматизирате и да проявявате непотребни страсти, които единствено могат да пресушават силата Ви. Още към вторник и сряда, 8 и 9 септември, а по принцип и през последните 2-3 седмици, някои раздели с сътрудници и други фигури от по-близкото Ви обграждане, вместо да Ви натъжават, Ви носят облекчение, възприятие за самостоятелност, мощ и независимост, които от много време сте позабравили. Вятърът на измененията на работното място Ви работи освежаващо, а служебният Ви товар – олекотен. Сега инстинктивно долавяте, че с колкото по-голяма нематериалност наситите нормалното си служебно и персонално всекидневие, толкоз по-големи стават възможностите Ви да се движите съгласно проекта на Вселената. Който е строго самостоятелен за всеки човек. И който проект е добре прочут на Вашия Дух и на Вашата Душа. А дали сте в синхрон с този Божествен проект, ще разберете по лекотата, с която се случват житейските Ви промени. На пръв взор трансформациите в работата може да наподобяват ексцентрични. Като цяло, във връзка с кариерата и обществения статус в този момент може да се сблъсквате с прекомерно амбициозни, настъпателни и ярки индивидуалисти, решени непременно да реализират триумфи, популярност, разцвет. Независимо от това, дали си признавате или не, Вашите желания, цели, упоритости и стремежи съответстват с техните.
На работното място, а и вкъщи, тази седмица може да “прехвърчат искри”. Защото на 9 и 10 септември, сряда и четвъртък, всеки който Ви пренебрегне в офиса или вкъщи и се изпречи на пътя Ви, рано или късно ще разбере с кого си има работа. През целия интервал от 7 до 13 септември, а и през октомври 2015 година звездите носят борби и битки за превъзходство с шефовете, а и с всеки, който има избрана власт над Вас – административна, роднинска или е виновен за Вас под една или друга форма. През цялата седмица и изключително във вторник, сряда и неделя, 8, 9 и 13 септември, шофирайте с нараснало внимание и проявете зоркост във връзка с здравето – своето, на хората и децата от близкото обграждане, както и във връзка с здравето на домашните любимци! И още нещо – не приемайте полезностите на другите хора като опасност. Вашите лични полезности са отражение на вътрешните потребности и усети. Ако през тази седмица инцидентно откриете, че някой, който почитате, живее съгласно полезности, разнообразни от Вашите, овладейте първата си реакция да приемете това персонално и да се разочаровате. Разширете своя мироглед и потърсете общите полезности, които Ви сближават с другите. Не ги подценявайте със съкрушителни рецензии, а намерете най-малко едно положително нещо във всеки човек от Вашия другарски кръг. Оценете неповторимите гении на хората към Вас. Това ще Ви разреши с по-голяма лекост да обедините своите запаси с гениите на сътрудниците или околните. По този метод още през тази седмица ще се радвате на ненадейно високо професионално самопризнание, получено вследствие на брилянтна екипна работа. С други думи - през тази седмица ще почувствате Магията на Живота, която споделя, че: “Цялото е по-голямо, в сравнение с сумите на неговите части”.

СТРЕЛЕЦ
Сега звездите наелектризират и волята, и интуицията Ви по способи, които улесняват проникновеното себеоткриване. Неочакваното навлиза в живота Ви, с цел да Ви помогне да се освободите от детайли от близкото или по-далечно минало, които освен че не са съдействали за реализацията на най-хубавите за Вас обстановки, само че и интензивно са пречели да почувствате по-голяма наслада от живота. Тази седмица се чувствате витални, енергични, дръзки. Имате предпочитание за завършения, за екзотични пътувания, за флиртове и случки – в най-хубавия смисъл на думата. Във вторник и сряда, 8 и 9 септември, усещате ентусиазъм, окриленост и убеденост, че и за Вас предстоят по-светли бъднини. Опиянени сте от това предусещане за празник. После … идват битовите сметки и... може да потъвате във всекидневната рутина. Но Вашата брилянтна вътрешен глас изрично е насочила вниманието Ви към обстоятелството, че когато сте се носили на крилете на насладата, триумфите безусловно са летели към Вас, а достиженията Ви са се случвали с вълшебна лекост. Иначе казано - когато сърцето Ви е пеело, а Душата ликувала в положение на празник, триумфите Ви са били всекидневие, а не резултат от напрегнати служебни или персонални борби. Това значи, че по-често би трябвало да си припомняте това положение на празник. Достатъчно е да поддържате у себе си огънчето на празничното въодушевление, на празничната настройка към живота. И животът Ви стартира да се трансформира към по-добро. Особено когато целеустремено се хващате за всяка сламка на наслада, за всеки мотив да се усмихнете, да се разведрите и да потърсите даже в някои на пръв взор дразнещи хора или обстановки... позитивни знаци.
Стрелците са фамозни със своя шанс. През тази седмица Добрата Сполука е пред прага Ви. Достатъчно е откровено да се зарадвате на всичко положително, което имате сега. Да го оцените, даже събитията при някои от Вас да са такива, че е доста мъчно да бъдете щастливи. Но от чисто практическа позиция, да изразявате неспокойствие и неодобрение е неизгодно. Защото Законът за Привличането може да Ви донесе още и още от нежеланите условия... Звездите горещо Ви предлагат да не пускате неприятните вести в мислите си, в сърцето и живота си. Фокусирайте се над позитивните промени. Отбележете ги и грижливо пазете и най-малките позитивни вести, промени и непредвидени блага от Съдбата. Когато сте в положително отношение със себе си и с околния свят, към Вас се основава област на хармонични енергиии, където всичко се подрежда добре. Участието Ви в някои от многочислените игри на шанса може да е доста сполучливо, тъй като позитивната настройка води до триумф и съзидание. Съобразявайки се със препоръките на звездите да отделите доста обич, топлина и внимание към проблемите и вълненията на обичаните хора и на по-малките или по-големите “съкровища” и трансформирайки чувството за празник в табиет, Вие създавате предпоставки непрекъснато (или най-малко по-често) да сте на гребена на вълната на триумфа. Както споделят мъдреците: “Когато в мислите Ви няма и сянка на подозрение, на съмнение и боязън, а единствено спокойна решителност да имате това, което желаете, тогава невъзможното става допустимо!” Действайте по-безстрастно – теоретично даже може да допуснете проваляне, само че през множеството време мислете по този начин, сякаш задачата към този момент Ви е в джоба! По-често се концентрирайте върху готовността да получите мечтаното. Нали сте решили, че го желаете. Тогава... ще го получите!

КОЗИРОГ
Това е идеалното време да погледнете в бъдещето и да извършите дълготрайни проекти с цел да повишите духовния и креативния си капацитет. И Слънчевото затъмнение, и други астроконфигурации ускоряват стремежите Ви към Истината и Мъдростта. В този мощно емфатичен ентусиазъм към постигане до тези непреходни полезности, доста от Вас ще се насочат на далечни пътешествия. Целта е да влезете в досег с най-различни възгледи и идеали за живота, да ги разгледате през призмата на своята персонална позиция и да ги “дестилирате”, да ги пречистите. По този метод Вие ще получите напълно нова субстанция, нямаща съвсем нищо общо с първичните съставки, от които е получена във Вашата духовна “рафинерия”. Дори да не предприемете действителни пътешествия, ще извършите това индиректно. Ще установите другарства с хора, представители на богати, екзотични, тайнствени и мистични култури и цивилизации. Това значи, че освен в интервала от 7 до 13 септември 2015 година, а и съвсем доникъде на месец март на 2016 година при Вас ще участва засилено предпочитание да повишавате непрестанно равнището на своите знания. Въпроси, свързани с придобиване на по-високи просветителни степени явно ще бъдат на дневен ред, наред с желанието непрестанно да научавате нещо ново посредством посещаване на прелюбопитни курсове и семинари. Други представители на Козирог може да бъдат въвлечени в решаването на заплетени законови и правни проблеми. И във връзка с образованието, и по повод решаването на проблеми от юридически темперамент, добре е да избягвате мощните и открити борби. Подходът Ви следва да бъде по-гъвкав, по-необикновен, по-адаптивен и задоволително обективен и към другата страна (когато въпросите касаят решаването на юридически казуси).
Хубавото е, че при решаването на някои от по-деликатните Ви и комплицирани житейски условия може да разчитате на ярката поддръжка на истински фигури от фамилията или от най-близкия Ви другарски кръг. Добре развитото Ви прагматично възприятие ще бъде Ваше предимство. Внимание! Ако би трябвало да придвижите напред въпроси, свързани с образованието или с юридическата материя, оползотворете оптимално интервала от 7 до 16 септември 2015 година. Съобразете проектите и желанията си с интервала на ретроградния Меркурий, който започва на 17 септември 2015 и ще продължи до 9 октомври 2015. Това е време на пораждане на разнородни и непредвидени спънки, недоверия, недоразумения, които съществено затрудняват връзките и спазването на периоди и обещания. Като цяло, креативните Ви желания ще стартират да дават признаци на блестящ триумф, в някои случаи надвминаващ и най-дръзките Ви упования. Важното е да обърнете внимание по едно и също време и на най-миниатюрните детайлности – без да губите от взор цялата картина. Към момента сполучливото довеждане докрай на това, което сте почнали е доста значимо. По този метод ще пандизите една глава и ще отворите нова глава по повод реализацията на огромните Ви солидни професионални и персонални планове. Във вторник и сряда, 8 и 9 септември може да разчитате на Добра Сполука и в някои по-нестандартни финансови начинания.

ВОДОЛЕЙ
Може да звучи парадоксално, само че облагите и освежаването на сантименталния Ви живот през тази седмица, а и през идващите шест месеца ще нарастват в експоненциална взаимозависимост от общуването Ви с доста истински персони, свързани директно или индиректно с астрологията или други езотерични науки. Колкото по-бързо се адаптирате към ексцентричното мислене на тези относително нови за обкръжението Ви и несъмнено истински фигури, толкоз по-бързо пред Вас ще се разкрият неподозирани хоризонти за духовно, финансово и сантиментално обилие. Необикновените фигури, появили се неизвестно по какъв начин в най-близкото Ви служебно или приятелско обграждане, в действителност имат силата да Ви изумяват и въодушевяват с авангардните си хрумвания за живота и за бизнеса. Общуването с тези невероятни и ярки фигури се трансформира в зареждащо премеждие, което Ви кара да се чувствате или като професионален водач от “Формула 1” или като човек, спечелил някоя от огромните облаги в Лас Вегас. Защото привилегията да поддържате връзка с тези въодушевени и безпределно вълнуващи фигури частично се дължи на личната Ви истинска персона, а частично е измежду даровете на Съдбата. През тези дни може да Ви зарадват приятни интелектуални и финансови сърпрайзи под формата на непредвидени пътувания, запознанства с наелектризиращи персони, самопризнание, похвали за Ваши съобразителни бизнес решения и непредвидени облаги. Водол

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР