Пролетната кампания за набиране на кандидати за ръководител на полети

...
Пролетната кампания за набиране на кандидати за ръководител на полети
Коментари Харесай

РВД облекчи процедурата за кандидатстване за авиодиспечери

Пролетната акция за набиране на претенденти за началник на полети на BULATSA стартира от през днешния ден и ще завърши на 30 април. Директива за птиците РВД улеснява искащите да практикуват тази специалност и дава опция за безвъзмезден тест по британски език в София, Варна и Бургас.

От тази година претендентите за авиодиспечери, които в границите на предходните 5 години са се явявали сполучливо на теста и са покрили равнище B2, ще преминат непосредствено до втория стадий от подбора – тест Feast 1. 

По време на акцията ще се проведат три пъти „ Дни на отворени порти “ – на 25 февруари, 7 и 29 март. Желаещите да се срещнат от близко с специалността Ръководител на полети ще могат да посетят Директива за птиците РВД и да научат детайлности за организацията, както и да прегледат образователния център и оперативната зала.

През последните години трафикът над България се усили фрапантно и единствено за 2018 година BULATSA (Bulgarian Air Traffic Services Authority) обслужи над 800 000 въздухоплавателни средства. Това постанова и приемането на нови хора, които да се грижат за безвредното обслужване на въздушното придвижване.

На 3 февруари Директива за птиците РВД означи своята 50-годишнина. Цяла година ще бъдат провеждани разнообразни начинания по случай юбилея и ще бъде валидирана специфична пощенска марка.

Визията на BULATSA е да бъде измежду водачите по аеронавигационно обслужване в Европа и да се развива сполучливо с провокациите, сложени от новите действителности в Единното европейско небе. Посланието на българските ръководители на полети е „ 50 години чертаем пътища в небето “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР