Прокуратурата започна разследване на членове на фамилията на Гольовците, съобщиха

...
Прокуратурата започна разследване на членове на фамилията на Гольовците, съобщиха
Коментари Харесай

Проверяват за фалшиви ТЕЛК решения Гольовците в Кюстендил

Прокуратурата стартира следствие на членове на семейството на Гольовците , оповестиха от Вътрешна македонска революционна организация, изтъквайки, че инспекцията е инициирана по техен сигнал.

От партията припомнят, че кланът е в основата на побоя в Кюстендил , при който един мъж беше погубен. След случая българският евродепутат и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки и ръководителят на " Патриоти за София " Карлос Контрера внесоха сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров, министъра на вътрешните работи Младен Маринов и ръководителя на КПКОНПИ Пламен Димитров и н астояха да стартира следствие против членове на клана за разнообразни закононарушения.

По информация на Сотир Цацаров е формирана инспекция против живущи в кв. " Изток " в Кюстендил. Предстои Окръжната прокуратура в града да разпореди и инспекция за лихварство, сводничество, търговия с наркотични субстанции и акцизни артикули, както и подправени ТЕЛК решения. По данни на Окръжна прокуратура - Кюстендил в махалата са открити редица нарушавания на данъчното законодателство.
 Двама служители на реда разпънали чадър над клана Гольовци
Двама служители на реда разпънали чадър над клана Гольовци

Над 15 души са арестувани при спецоперацията в " Орландовци "

Районната прокуратура в Кюстендил оповестява, че към този момент е предоставена инспекция по отношение на издадени НЕЛК и ТЕЛК решения на живущи в кв. " Изток ". Предстои да станат ясни резултатите.

Припомняме, малко след случая в Кюстендил в столичния квартал " Орландовци " се организира профилирана полицейска интервенция против част от клана Гольовци, при която бяха арестувани 14 лица , в това число двама чиновници на 2-ро районно управление (на МВР) за застъпничество на проведената незаконна група.
 От Вътрешна македонска революционна организация желаят инспекция на клана Гольовците в Кюстендил и в София
От Вътрешна македонска революционна организация желаят инспекция на клана Гольовците в Кюстендил и в София

Техен представител е взел участие в мелето, в което бе погубен 35-годишен мъж

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация показаха задоволството си от бързата реакция от страна на институциите. От партията смятат, че това е явен знак, че страната се заема съществено със задачата да противодейства на сходни структури. В сички тези " кланове ", които си разрешават да бъдат фактори, да " колят и бесят ", би трябвало да понесат следствията от своите дейности, декларират от Вътрешна македонска революционна организация в своето мнение.

Вносителите на сигнала Джамбазки и Контрера показват, че о чакват и КПКОНПИ да извърши нужните инспекции , с цел да откри легално ли е имуществото и приходите на разследваното семейство Игови и техните съдружници от кв. " Изток " в Кюстендил и кв. " Орландовци " в София.
 Полицаите, помагали на Гольовците, са задържани
Полицаите, помагали на Гольовците, са задържани

Маринов отхвърли да издава повече информация " от кухнята "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР