Четирима души загинаха, а много са ранени, след като двуетажна

...
Четирима души загинаха, а много са ранени, след като двуетажна
Коментари Харесай

Ресторант се срути в Палма де Майорка, 4-ма загинаха

Четирима души починаха, а доста са ранени, откакто двуетажна постройка се срути на плажа на испанския остров Майорка, съобщи Би Би Си, като се базира на локалната работа за незабавна помощ.

Инцидентът е станал към 20:30 ч. локално време в четвъртък в столицата Палма де Майорка.

Срутил се е подът на ресторанта „ Медуса бийч клъб “ (Medusa Beach Club). Хората на етажа са пропаднали в мазето, където също е имало клиенти и личен състав.

Не се оповестяват и детайлности за починалите и ранените. По първична информация множеството са непознати туристи.

Испанският министър председател Педро Санчес изрече съболезнования на фамилиите на жертвите. Той сподели, че следи от близко събитията и държавното управление е готово да изпрати помощ.

Майорка е най-големият от испанските Балеарски острови в Средиземно море. Миналата година са го посетили повече от 17 млн. туристи.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР