Прокуратурата в Италия поиска сериозни наказания за разследването, което се

...
Прокуратурата в Италия поиска сериозни наказания за разследването, което се
Коментари Харесай

Президентът на "Ювентус" е заплашен с изхвърляне от футбола за 2.5 години

Прокуратурата в Италия изиска съществени санкции за следствието, което се води против " Ювентус ". Шампионът в Серия А е свързван с нерагламентирани контакти с проведената престъпност. Става въпрос за почитатели на клуба, които са с престъпно минало, а някои даже са и следствени сега.

От цялата обстановка най-сериозно застрашен е президентът на " бианконерите " Андреа Аниели. Той е измежду тримата висши ръководители на клуба, които са разследвани от прокуратурата.

Според обвиняванията те са двавали абонаментни карти и билети за " Ювентус стейдиъм " на крайни хулигани. Шефовете на клуба са били заплашвани, че в противоположен случай срещи ще бъдат прекъсвани, а " Ювентус " ще търпи съществени наказания.

Прокуратурата държи Аниели да бъде изваден от футбола за 2.5 години, а също така да заплати санкция от 50 хиляди евро. Отделно клуба ще бъде осъден с 300 хиляди евро и два мача без аудитория. След две седмици обаче ще има публично решение.

" Ще се борим за цялостно оправдаване. Важното е извадим нашите причини против прокурора. Не мога да върша прогнози какво ще реши съда ", сподели юристът на Аниели Франко Копи.

Самият Аниели отхвърли да е забъркан, само че даде обещание да спомага на проверяващите, с цел да се обясни истината. Наследникът на династията Аниели, който е на 41 години е апетитен за една от най-влиятелните персони в Италия. Андреа с изключение на, че управлява клуба е член на борда на шефовете на " Фиат " и " Ексор ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР