Прокуратурата не пропуска ден от началото на седмицата, в който

...
Прокуратурата не пропуска ден от началото на седмицата, в който
Коментари Харесай

Прокуратурата и днес публикува нови смс-и на Узунов с Бобоков

Прокуратурата не пропуща ден от началото на седмицата, в който да не разгласява поредна порция смс-и сред секретаря на президента по правни въпроси Пламен Узунов и русенския предприемач Пламен Бобоков. От пресцентъра на държавното спецобвинение разпратиха до медиите фотоси на чат сред двамата, в който си уговарят срещи в столичен хотел, обсъждат кандидатури за български посланици и обменят документи.

На първия скрийншот се вижда, че Узунов и Бобоков са разговаряли персонално на 3 август 2018 г. ден по-късно бизнесменът изпраща на „ Prezident-Pl. Uzunov ” известие със следното наличие: „ Румен Петров – Алжир “. В следствие същият е назначен като ексклузивен и пълномощен дипломат на България в Алжирската демократична и национална република с декрет №4 от 16.01.2020 година на президента.

На 19 юни.2019 година пък Бобоков изпраща на Узунов файл със следното название: „ CV BG_Joro_Iliev_Kiradjiev “, с уточнението, че това е „ моето предложение за Абуджа (Нигерия)! “. " Специализирана прокуратура ще изиска от Министерство на външните работи и от Президентството публична информация по отношение на гореизложеното ", се споделя в известието.

Освен това двамата обменят документ, който представлява Писмо за мандат за осъществяване на консултантска активност по Проект „ Изследване и разбор на външните и вътрешните опасности и закани, застрашаващи корпоративната сигурност на “Приста ойл холдинг ЕАД “.

Консултант по плана е комерсиално сдружение „ Ентърпрайз Сикюрити Сървисиз ЕООД “ с шеф Ангел Узунов. В писмото е посочено, че цената на услугата е избрана в сходство с времето, належащо за осъществяване на уговорката и характера на услугата на екип от специалисти в разнообразни области, и възлиза на BGN 5000 без включен Данък добавена стойност месечно, считано от 01.06.2019 година, за период от една година. Прикаченият документ съдържа автограф на шефа на „ Ентърпрайз Сикюрити Сървисиз ЕООД “ и щемпел на сдружението. В документа се показва още, че с приемането и подписването на писмото от страна на “Приста ойл холдинг ЕАД “, същото се смята за приемане на мандат за осъществяване на консултантските услуги.
Прокуратурата популяризира номера на Бобоков дружно с нови смс-и
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР