Прогнозите за 2024 година сочат, че две личности ще имат

...
Прогнозите за 2024 година сочат, че две личности ще имат
Коментари Харесай

Прогнозата за 2024-а: Ваня Григорова става №1

Прогнозите за 2024 година сочат, че две персони ще имат плевел напредък и ще се утвърдят като водачи в идващите 12 месеца. Първата е Ваня Григорова, за която и звездите, и политическите наблюдаващи считат, че ще оползотвори оптимално своите позитиви, насъбрани в кметската акция за столицата.

Веднага след нея по шансове за блестяща политическа кариера е новият столичен кмет Васил Терзиев, твърди „ Галерия ”. В началото на годината обрисуваме главните линии, по които ще се развиват двамата, както и провокациите, с които ще се сблъскат.

Припомняме, че по търсене в „ Google ” Ваня Григорова оглавява класацията за България, а Терзиев е трети.

Ваня Григорова евентуално ще оглави нов политически план, настояват опитни леви политици. Те считат, че ще е грехота насъбраните от нея позитиви да отидат напразно и напомнят, че зад кандидатурата ѝ за столичен кмет застанаха 16 партии. Зад нея обаче стоят и мощни синдикални структури, които, като се изключи че имат изцяло действителни членове, са и сносно ситуирани районно, а освен в столицата.

Предричането за нейното сполучливо политическо развиване са в няколко посоки, като трите основни са: водач на партия, евродепутат, началник на Столичния общински съвет.

Григорова обаче отхвърли с нея да са водени диалози да оглави СОС. Не е загадка, че на няколко пъти се планираше взаимоотношение сред Българска социалистическа партия и ПП-ДБ, само че опитите приключиха с признанието, че столична сглобка няма да има. Открито беше обявено, че демонтажът на Паметника на руската войска е станал причина за разтурянето на това съглашение.

Слуховете пращаха икономистката и в орбитата на Радев. Тя обаче ги опроверга: „ Не съм водила диалози по тази тематика с президента или някой от неговото обграждане, даже не съм сигурна дали партията в действителност ще се случи. През последните няколко години няколкократно имаше такива податки, че господин Радев ще прави някакъв политически план, и до момента това не се случи. Аз се притеснявам, че инерцията към този момент стартира да се губи от негова страна “, разяснява Григорова.

Реклама

Наблюдатели обръщат внимание и върху различен подробност – посоченият за възможен водач на плануваната партия „ Трети март “ Петър Витанов е прекомерно едва различим и не може да се твърди, че е харизматична персона. И двете неща обаче са правилни за Григорова.

Процентите на поддръжката за нея даже били много по-високи от оповестените. Социолозите си траели за този факт, тъй като бил заплашен даже рейтингът на Радев.

И защото тя изрично отхвърли вероятността да се кандидатира за евродепутат, брюкселското направление отпада – към този момент.

Единственото, което Григорова не е опровергала все още, е изказванието, че може да оглави нов ляв политически индивид. Това обаче хвърля в мощно безпокойствие Нинова и нейното тясно обграждане. Стари позитански ченгета даже лансираха версията за интимна връзка сред Григорова и водача на столичните социалисти Иван Таков.

В тази клевета обаче няма нищо правилно, настояват източниците на „ Галерия “. Целта е да се разбие сполучливият екип, който БСП-София сътвори за изборите и който пожъна сериозен триумф.

Страхът на Нинова в действителност бил обвързван единствено с това да не й вземат поста, а за нова лява групировка се изказвала надменно.

Бившата синдикалистка, понастоящем общински консултант, направи и напълно искрено изявление дали ще прави партия: „ За момента работя за идеята си, само че в случай че се събере задоволително сила, която да е непрекъсната, а не стихийна, можем да мислим нещо в тази посока “.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР