Продуцентът Джуди Халваджиян шокира последователите си в социалните мрежи с

...
Продуцентът Джуди Халваджиян шокира последователите си в социалните мрежи с
Коментари Харесай

Джуди Халваджиян се показа в неузнаваем вид

Продуцентът Джуди Халваджиян шокира почитателите си в обществените мрежи с непредвиден кадър. Той разреши на почитателите му да го видят във тип, в какъвто в никакъв случай до момента не са го виждали.

На фрагмента братът на Маги Халваджиян е гол и потен след тежка подготовка във фитнеса, а гледката за едни се оказа потресаваща, до момента в който за други породи еднопосочни розови мечти, написа plovdiv24.bg.

По-малкият брат от клана Халваджиян се пусна гол до кръста от фитнес залата, където в последно време прекарва доста доста от свободното си време. А резултатът е налице - почнал е да влиза във форма и да притегля от ден на ден женското внимание.

Ненчо Балабанов се включи с коментар под горещия кадър. " Машина ", написа той и поддържа желанието на Джуди да наподобява по-добре. Снимката се оказа по-харесвана и от новината за старт на новия сезон на " Като две капки вода ". Оказа се, че доста последователки са чакали с неспокойствие да видят любимеца си не подреден и добре облечен, както по принцип се появява, а разсъблечен и потен.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР