Продукти и системи за строителството, представяне на съвременни архитектурни системи,

...
Продукти и системи за строителството, представяне на съвременни архитектурни системи,
Коментари Харесай

Дигитализация и законодателство в строителството

Продукти и системи за строителството, показване на модерни архитектурни системи, дигитализацията в сектора и законодателната рамка. Всички тези тематики ще бъдат единствено част от акцентите на съпътстващата стратегия на ревю Архитектурно-строителна седмица . Юбилейното 20-о издание на бизнес форума ще събере над 200 български и задгранични компании от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център.

Четирите изложбени дни ще предложат динамична съпътстваща стратегия, в която интензивно ще се включат водещите браншови организации и фирмите директни изложители. От 25 до 27 февруари Камарата на архитектите в България провежда три кръгли маси, които ще се проведат с присъединяване на Камарата на строителите в България и Камарата на инженерите в капиталовото планиране. Основният им фокус е дигитализацията в строителния бранш, Законът за устройството на територията (ЗУТ) и законодателството, засягащо сектора. През последния ден от ревюто КАБ ще организира и Управителния си съвет и редом ще провежда показване на модерни архитектурни планове. Специализирано събитие на 27 февруари провежда Асоциацията на интериорните дизайнери в България.
Жилищни парцели и трендове
През първия изложбен ден семинар-дискусия, проведен от Национална асоциация на строителните бизнесмени, ще спре вниманието върху трендовете на пазара на жилищните парцели, инфраструктурата, образа на жилищните квартали, проблемите при развиването на строителното предприемачество и други
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР