Продължителното излагане на такива въздействия води до необратими последици … Не

...
Продължителното излагане на такива въздействия води до необратими последици …
Не
Коментари Харесай

12 признака, че сте обект на черна магия

Продължителното излагане на такива въздействия води до необратими последствия …

Не незабавно, само че идва миг, в който човек, на който е направена черна магия, стартира да усеща всичките й „ прелести “. Нека разберем какво тъкмо се случва най-често с към този момент изцяло затъналите в черната магия и по кое време към този момент не става дума за прогонване на тази магия, а за съществено, надълбоко пречистване, което не търпи отсрочване.

1. Хранителни разстройства

Започвате да ядете прекалено много или съвсем цялостен отвод от ястие (на самун и вода, закуски). Но по един или различен метод апетитът ви се трансформира фрапантно и най-често изчезва изцяло. В някои случаи тялото наподобява въобще не може да възприема храната.

2. Жажда за алкохол, тютюнопушене

Дори и да не сте правили това преди, стартирате да пиете и пушите. Ако сте го правили, навиците се утежняват, стават по-силни.

3. Внезапни сривове

Всичко ви нервира, всевъзможни дреболии могат да ви вбесят, постоянно плачете или противоположното, желаете да плачете, само че не можете.

4. Чувство на експанзия

Ядосвате се на другите, на себе си, на живота си. Като цяло е елементарно да нещо да ви докара до експанзия. Вие сте като преследвано животно.

5. Не преминаваща отмалялост, унесеност

Постоянно сте изтощени, даже и да сте почивали една седмица. Нямате сили за нищо, изтощени сте и желаете да спите.

6. Безсъние макар желанието за сън

Обикновено не можете да спите. Сънищата са тревожни, липсва ви задоволително сън, в някои случаи съвсем цялостно бодърствуване.

7. Желание за разрушение – другарства, любовни връзки, брак

Вие, като че ли захласнат, се вкарвате в обстановка, в която се оказвате сами. Карате се с близки, пробвайки се да отблъснете хората от себе си, като че ли преднамерено.

7. Желание за самоизтребление

Всякакви нездравословни неща. Опасни „ завършения “, явно ненужни дейности, покупки, визити на „ експерти “, които единствено ще влошат нещата. Всички ваши дейности наподобява са ориентирани към неумишлено причиняване на щета на себе си.

8. Чувствате се зле на всички места, без значение къде се намирате.

Където и да отидете, на никое място не можете да намерите успокоение, било то природа, или храм. Еднакво зле сте на всички места.

9. Всички пътища са затворени, накъдето и да извършите крачка.

С каквото и да се захванете, всичко най-после рухва, изтича през пръстите ви.

10. Имате възприятието, че непрекъснато сте в нервозен срив

Човек подложен на черна магия има доста сходни признаци на човек с нервозен срив, психологично заболяване. Поради тази причина постоянно, по простъпка, подобен човек става клиент на психиатрични лечебни заведения, въпреки и не непрекъснато, само че постоянно ги посещава.

11. Странни сънища, в които се появяват мъртви или странни същества

Сънищата нормално алармират, че всичко с вас е зле. Чрез сънищата може да ви бъде напомнено какво ви се прави, че магията е ориентирана към вас и накъде води всичко това.

12. Обсесивни страхове – боязън от пътешестване, боязън от излизане от у дома.

Подобни натрапчиви положения са присъщи и за напреднали случаи на черна магия. Изглежда, че необясними страхове ви преследват. Това е по този начин, тъй като магията постоянно изважда на повърхността всичките ви блокове, които дремят на финия проект.

Във всеки случай, в случай че в началния стадий, когато черната магия единствено ви води и леко унищожава нещата, е изцяло допустимо да я изчистите и може да ви се помогне. Но колкото по-занемарен е вашият случай, толкоз по-трудно ще бъде да ви се помогне, а за някои това към този момент се оказва необратимо, тъй като дълготрайният резултат от сходни положения просто прави индивида постоянен посетител на лечебните заведения.

h1 style= “text-align: center; “>

© 2022


© 2022

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР