Продължаваме промяната се среща с граждани във Велико Търново. Съпредседателят

...
Продължаваме промяната се среща с граждани във Велико Търново. Съпредседателят
Коментари Харесай

Кирил Петков: Нито Америка, нито Митрофанова, могат да ни кажат какво да правим

" Продължаваме промяната " се среща с жители във Велико Търново. Съпредседателят на партията Кирил Петков съобщи, че те желаят да продължат стъпките в обществената политика и образованието от детската градина до университета да е приоритет.

" Не желаеме да сме лимитирани по отношение на газа, по тази причина краят на септември е основен миг и от това ще се зависи цялата последваща година. По-важното е, че сега се събираме и с възрастните жители във Велико Търново, тъй като обществената ни политика би трябвало да остане главен приоритет ", разяснява Петков, представен от novini.bg

" През последните 7 месеца направихме първите стъпки: повишихме пенсиите, направихме детските градини безвъзмездни, спряхме корупционния канал за отровни храни на Капитан Андреево ", добави още той.

" Имаме различия по контракта и би трябвало да сме сигурни, че газта няма да бъде спряна. Господин Добрев не може да счита добре явно ", съобщи Асен Василев

Кирил Петков добави, че точно поради драмата с газа е подал иск против Бойко Борисов и че се надява мощно той да бъде наказан: " За да живеем в самостоятелна и богата България, не можем да се върнем обратно към старите политики на прехода и в никакъв случай няма да влезем в коалиция с ГЕРБ и Борисов и призоваваме и другите партии да заявят същото ".

" Нито Америка, нито Митрофанова, могат да ни кажат какво да вършим ", разясни Петков.

Той е безапелационен, че в " Продължаваме промяната " няма задкулисие. " Следващото нещо, което обещаваме, е работеща антикорупционна комисия ", сподели още Кирил Петков.

Той беседва с част от възрастните жителите на Велико Търново, които бяха удовлетворени от измененията, които реализираха от партията в последните месеци и благодариха за пенсиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР