Продължаваме промяната отново се записа за вота на 2 октомври

...
Продължаваме промяната отново се записа за вота на 2 октомври
Коментари Харесай

ПП пак се регистрира за изборите със СЕК и ВОЛТ- не била финализирана съдебната регистрация на Промяната

" Продължаваме промяната " още веднъж се записа за вота на 2 октомври дружно с мандатоносителите от предходните избори - партията на Настимир Ананиев ВОЛТ и Средна европейска класа. Причината била, че към момента не е приключен процесът на правосъдната регистрация на Политическа партия като партия.
Това изясни пред медиите Никола Минчев, който подава документите на Политическа партия, съпроводени от 5550 подписа на симпатизанти, оповестяват от Dir.bg.

" В момента се регистрирахме с " Волт " и " Средна европейска класа ", тъй като към момента не е завършила процедурата по регистрация на нашата партия. Ако завърши в околните дни, също ще бъде добавена към обединението ", изясни Минчев.

Политическа партия се записва " изрично със поръчката за първо място, без значение от формата, в който ще се явим на изборите ", заключи той.

Никола Минчев не отговори дали " Демократична България " ще бъде избирателен, или следизборен сътрудник на " Продължаваме промяната ".

" Със сигурност ще работим дружно с Демократична България ", добави той, като уточни, че за Политическа партия е въпрос на тактичност в каква тъкмо коалиция - дали предизборна, или следизборна.

Днес се очаквали данните от поръчаното от Политическа партия социологическо изследване по тематиката дали да се явят независимо на вота и това ще подкрепи решението на някогашните ръководещи за независимо явяване или в коалиция.

" Работихме с Българска социалистическа партия добре, надяваме да се да продължим по същия метод ", добави още Минчев.

Той не загатна други варианти за партньорства в идващия парламент, с изключение на Демократична България и Българска социалистическа партия.

" Целим се в този парламент да имаме болшинство ", заключи някогашният ръководител на Народното събрание, като добави, че им трябват най-малко 121 депутати " зад тила ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР