Продължаваме промяната никога реално не са били в сметките на

...
Продължаваме промяната никога реално не са били в сметките на
Коментари Харесай

Тома Биков издаде диагноза на Кирил и Асен, какво ще им сложи

" Продължаваме промяната " в никакъв случай действително не са били в сметките на ГЕРБ за сформиране на проевропейско и антикризисно държавно управление. Те газиха закони 8 месеца и би трябвало да бъдат сложени в политическата лудница, с цел да не създадат цялата политика лудница. Има значително шансове да се сформира държавно управление. Такова с тях не може да има. Това съобщи в предаването " Офанзива " по НоваНюз Тома Биков от ГЕРБ.

Според него партиите, които са в положение да предложат антикризисна стратегия, биха били съдружен сътрудник. " Политическа партия по-скоро имат потребност от усмирителна риза и да се укротят до момента в който мине рецесията. Те оферират прокризисна стратегия, с изключение на, че желаят нарастване на разноските, не могат да кажат от кое място ще идват приходите. Асен Василев е най-случайният човек на поста министър на финансите. България ще изгуби 1 милиарда лв. в идващите 7 години поради неговата политика за външния дълг. Ако няма обществени вложения, ще стигнем до криза, а по този начин няма да има пари за пенсиите ", уточни той.
-->
По думите му коалиция на кражбата е предната, която под претекст, че отхвърля газ от " Газпром ", купуваше 30% по-скъп от дъщерни на него компании. " От многократните ходения на Асен Василев в " Лукойл " само бензинът стигна 3,50 лева Той падна под 3 лв. откакто те не бяха във властта. Трябва да преглътнем егото си в тази тежка обстановка. Борисов е посочил, че е кадърен да го направи и има задоволително равнище на политическа просветеност, че да живее в действителността ", счита Биков. И добави, че нови предварителни избори ще разрушат политическата система.

Относно номинацията за министър председател на ГЕРБ той акцентира, че има 6-7 разновидността, само че в този момент не могат да бъдат разкрити. " В последната година и половина партиите нахъсваха електоратите си едни против други. Обсъждаме разнообразни разновидности за предложение за ръководител на Народно събрание. С Демократична България имаме общи тематики, които можем да обсъдим, в това число и правосъдната промяна. С тях може да има проевропейско ръководство с взаимни отстъпки. С Българска социалистическа партия сме подготвени да приказваме, в случай че считат, че би трябвало да сме членове на Европейски Съюз и НАТО ", съобщи той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР