Продължаваме Промяната не затварят пътя за преговори, но не искат

...
Продължаваме Промяната не затварят пътя за преговори, но не искат
Коментари Харесай

За ПП е безпредметно да се съставя кабинет, който не иска да се бори с корупцията

" Продължаваме Промяната " не затварят пътя за договаряния, само че не желаят да изневерят на правилата си - нулева приемливост към корупцията. Това съобщи пред Нова телевизия депутатът от Политическа партия и краткотраен ръководител на Народното събрание Мирослав Иванов.

По негови думи влизане в държавно управление с Движение за права и свободи, ГЕРБ, Има Такъв Народ с актуалните им водачи ще бъде прекомерно огромен компромис с полезностите на Политическа партия.

Иванов бе безапелационен, че от партията остават правилни на това, което са споделили, а точно правосъдната промяна и антикорупционната стратегия.

Той уточни, че в случай че желаят да поддържат програмата им, състав на държавно управление и кабинет е вероятен. Ако тяхното управление се резервира, не виждам по какъв начин ще се сформира кабинет , съобщи обаче той.
 Лорер: Изграждането на ново доверие с Има Такъв Народ е сложен развой
Лорер: Изграждането на ново доверие с Има Такъв Народ е сложен развой

Определя идващите избори като референдум за законова страна или остарелия път на статуквото

По негови думи Има Такъв Народ не са диалогични и вървят в прекомерно друга посока от тази на Политическа партия, Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Иванов даде образец със саботиране на Комисията по конституционни и правни въпроси. Това беше следващият очевиден сигнал, че сътрудниците от Има Такъв Народ, с това управление, не желаят да извършат антикорупционната промяна, акцентира той.

Иванов уточни, че фокусът на Политическа партия не е отиване на избори, само че изясни, че за партията му е безпредметно да се сформира кабинет, който не желае да извърши правосъдната промяна и да се бори с корупцията.

Именно в битката с корупцията виждаме главния мотор оттук насетне за промени, безапелационен бе Иванов.
 Сандов: Без Политическа партия не можем да дадем решение на актуалната рецесия
Сандов: Без Политическа партия не можем да дадем решение на актуалната рецесия

Климатичните промени са слонът в стаята, който не виждаме, предизвести екоминистърът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР