Четирима души, включително едно дете, са ранени в резултат на

...
Четирима души, включително едно дете, са ранени в резултат на
Коментари Харесай

Руски удари предизвикаха пожари в Харков

Четирима души, в това число едно дете, са ранени вследствие на нощния обстрел на Харков, заяви губернаторът на Харковска област Олег Синегубов, представен от Би Би Си.

Според него вследствие на падащи парчета от свалени руски дронове камикадзе с е е запалила двуетажна офис постройка в Основянския регион на града.

Украински спасители оповестяват и за пожари в Харков.

" Три пожара са зародили на разнообразни адреси. Най-големият пожар е зародил в хранилища с обща повърхност от около три хиляди квадратни метра . " В момента се унищожават следствията от вражеските удари ", се споделя в изказване на Държавната работа за изключителни обстановки на Украйна.

Пострадали и опустошения има и в Днепропетровска област. Според ръководителя на областната  администрация Сергей Лисак, вследствие на рухването на дронове в региона са развалени сериозни инфраструктурни обекти, частни и многоетажни жилищни сгради и електропроводи, като са потърпевши мъж и жена. Те са настанени в болница в приблизително тежко положение. Би Би Си не може да ревизира навреме тази информация.

Руското министерство на защитата акцентира, че ударите са били ориентирани против украински военни и енергийни обекти и свързаната с тях инфраструктура.
 Възрастна жена почина при рухване на управляема бомба в Харков
Възрастна жена почина при рухване на управляема бомба в Харков

Още двама мъже в преклонна възраст са пострадали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР