Продължаваме промяната изглеждаха като деца, на които класната ръководителка се

...
Продължаваме промяната изглеждаха като деца, на които класната ръководителка се
Коментари Харесай

Костадинов очаква появата на много златни пръсти

" Продължаваме промяната " изглеждаха като деца, на които класната ръководителка се е скарала. Нещо сходно чакам и от ГЕРБ малко по-късно ". Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов в студиото на Нова телевизия за оповестеното през вчерашния ден решение да отдръпват Никола Минчев като претендент за ръководител на Народното събрание.

" Възраждане " нямат да поддържат различен претендент за ръководител на Народното събрание, с изключение на своя си - юрист Петър Петров.

Той уточни, че всеки един от депутатите е златен пръст и деликатно би трябвало да преценяват ходовете си. " Възраждане " няма да са " златно краче " и да излязат от пленарната зала. Сега ще гледаме появяването на доста златни пръсти, безапелационен бе Костадинов.

Костадинов през вчерашния ден е останал с усещането, че не се открива Народното събрание, а Украинската рада - говорело се доста повече за Москва, в сравнение с за България. Той още веднъж атакува медиите, които съгласно него били задгранични сътрудници и удостовери, че ще внесат закон, сходен на този в Руската федерация.

Той добави, че хората в Народното събрание са част от казуса, а на част от решението. Решението е едно - или се избира ръководител на Народното събрание, или се отива на нови избори, отсече Костадин Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР