Продължаваме промяната и Демократична България са се договорили кой да

...
Продължаваме промяната и Демократична България са се договорили кой да
Коментари Харесай

ПП и ДБ се разбраха: Кой ще води листите в Пловдив

" Продължаваме промяната " и " Демократична България " са се договорили кой да води общите листи на новоизлюпената коалиция в Пловдив и региона. Споразумението планува Политическа партия да получи първите места и в двата изборни региона, заяви " Марица ".

В Пловдив град №1 ще бъде някогашният ръководител на Народното събрание Никола Минчев, който водеше листата на " Промяната " и на предходните парламентарни избори.
-->
По същия метод и в Пловдив област отпред ще бъде досегашният народен представител на Политическа партия Росен Костурков. Демократична България ще излъчи техните подгласници в двата региона.

Предстои да се посочи разпределението на останалите места сред двете обединения, които преди дни подписаха съдружно съглашение. За първи път Пловдив град ще прати 12 депутати, с един повече от предходния избор, поради новото преразпределение на мандататите с оглед последното броене. Пловдив област резервира квотата от 11 национални избраници. 

Партиите и обединенията могат да записва кандидатски листи за народни представители в Районните изборни комисии (РИК) за вота на 2 април от понеделник, 17 февруари. 

Крайният период за регистрация е 17:00 ч. на 28 февруари, в това число.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР