Днес общинските съветници обсъждаха близо четири часа казуса, който предизвика

...
Днес общинските съветници обсъждаха близо четири часа казуса, който предизвика
Коментари Харесай

Общинските съветници поискаха Васил Терзиев да замрази проекта за...

Днес общинските съветници обсъждаха близо четири часа проблема, който провокира мощна социална реакция в последните дни. 

 

По време на съвещанието заместник-кметът по превоз Илиян Павлов съобщи, че има потребност от смяна в придвижването, защото бул. " Патриарх Евтимий " бил употребен съвсем на 100% от колите, съобщи Фокус. Общинските съветници обаче бяха сериозни към групата на ПП-ДБ-СС и администрацията в Столична община, заявявайки, че " този парадокс би трябвало да спре ". 

Районният кмет на " Средец "  Трайчо Трайков каза, че проектът бил задвижен, като е била скрита информация, както от обществеността, по този начин и от общинските съветници. Той прикани дейностите по реорганизацията да бъдат прекратени, до момента в който не се създадат цялостни разбори на резултатите от смяната и те не бъдат съгласувани с живущите в региона. 

 

В края на съвещанието ръководителят на комисията Иван Таков поиска общинските съветници да получат цялата документи към решението. Транспортната комисия обаче не може да задължи градоначалника Терзиев да спре плана и заради тази причина Таков съобщи, че откакто нямало консенсус, то би следвало той да не се извършва.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР