Продадох си имота, за да започна отново бизнеса. Платих над

...
Продадох си имота, за да започна отново бизнеса. Платих над
Коментари Харесай

Явор Златанов: Не е нормално в държава в ЕС да избираш между живота и бизнеса

" Продадох си парцела, с цел да стартира още веднъж бизнеса. Платих над 100 000 лева налог към Национална агенция за приходите ", съобщи пред " ЕвроДикоФ " Явор Златанов, наследник на Илия Златанов, станал прочут около абсурда " Осемте джуджета ".

" Когато отидох да взема нещата и материалите си от компанията, бяхме изгонени от служители на реда от 8-мо РПУ ", добави той.

" Илия Златанов направи по този начин, че да ми съсипят здравето, златото и фабриката, дружно с всички материали, които съм купил аз ", посочи Златанов.

" Тази незаконна организация, която съществува би трябвало да бъде отстранена. Не може да си харесат някой, който има бизнес и да го съсипят. На прага на гибелта да го принудят да избира сред живота и бизнеса. Това е ненормално за една страна в Европейски Съюз ", добави той.

" Водя дело в Софийски градски съд и ще забележим какво ще се случи ", посочи Златанов.

" След продажбата на парцела наех фабрика, нови машини и отново създавам асансьори, само че Спецпрокуратурата продължава да ми пречи ", акцентира той.

" Тези хора направиха по този начин, че да не мога да си диря откраднатото от мен ", добави той.

" Бях в съвършенна за годините ми форма и единствено поради това мисля, че съм жив. Когато излязох от болничното заведение бях 70 кг. Сега съблюдавам режим, зависещ на строги правила другояче няма да съм жив ", сподели Златанов.

" Бъбрекът, който ми изкараха се беше разпаднал, а втория беше спрял да работи. Лекарите ми споделят, че в никакъв случай няма да бъда още веднъж здрав, само че аз се надявам, че един ден това ще се случи ", показа той.

" Аз съм изумен по какъв начин може да е толкоз безочлив един държавен чиновник, само че откакто видях какво направиха от Прокуратурата разбирам, че те са един дол дренки, показа Явор Златанов.

" Тези хора са безочливи и употребяват служебното си състояние, с цел да правят грабежи в изключително огромни размери ", добави той.

" Смачкаха ме по този начин, че колкото да не изгубих живота си ", акцентира Явор Златанов.

" Жалбата ми към този момент е пратена до Страсбург ", добави синът на Илия Златанов.

" Аз персонално не съм се карал с татко ми. Той реши зад тила ми да ме махне от фамилната ми компания посредством заседание на съдружниците, на което не бях поканен, а повода е човешката злоба ", сподели той.

" Илия Златанов е сходство на човек, което манипулира всички хора ", посочи той по адрес на татко си.

" Златото е напълно мое и на никой различен. То ми е завещание от моята баба, която е майка на майка ми и то няма нищо общо с Илия Златанов ", добави Златанов.

" Баба ми ми го даде на мен и ми подписа саморъчно направено наследство. Държах го в два сейфа ", акцентира той.

" Спецпрокуратурата са пратили писмо до всички банки, с цел да видятт къде държа сейфове. Преди да ме арестуват отидохме при единия сейф, който разрушиха, тъй като аз не желаех да го затварям. След това ме заведоха при другия сейф, който разрушиха и него ", добави Златанов.

" Златото беше взето от два сейфа, а не от четири. Златото е мое ", съобщи Явор Златанов пред " ЕвроДикоФ " по отношение на случая с отнетото непозволено от него огромно количество злато и скъпи монети.

" Златните монети ги взимат от мен, сякаш ги дават на него като шеф на обща компания, а фактурите, които са изфабрикувани са на Илия Златанов като физическо лице ", посочи той.

" Единственият участник от фамилията ми в това закононарушение съгласно мен е Илия Златанов. Другите са прокурори и юристи близки до Пепи Еврото ", добави Златанов.

" Тези хора са проведена незаконна група, която владее профилирания съд и правят закононарушения, против който си изберат ", акцентира той.

" Златото не знам къде е ", сбит бе Илия Златанов.

" Как може пари, които една част са на майка ми, а другите са мои да попаднат в ръката на трето лице ", попита той.

" Съдбата на парите не я знам, те са ми откраднати ", сподели Златанов.

" Тези хора, които ми проведоха ареста го направиха, с цел да ме принудят да запазя живота и да ми вземат бизнеса ", категорчен бе синът на Илия Златанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР