Пробитият кмет от ГЕРБ в Сливен Стефан Радев става клиент

...
Пробитият кмет от ГЕРБ в Сливен Стефан Радев става клиент
Коментари Харесай

Narod.bg дава Стефан Радев на прокурор: Кметът на Сливен уреди фирма на депутат от ГЕРБ с 3 лв. капитал да лапне 114 бона за украса

Пробитият кмет от ГЕРБ в Сливен Стефан Радев става клиент на прокуратурата.
 Празничната декорация коства на сливналии 114 000 лв., които прибра компания от обръчите на ГЕРБ
Източник на Narod.bg от общината осветли поредна спекулация на градоначалника, в която, предстоящо, е забъркана „ наша компания “ – сдружение към някогашния народен представител от хунтата ГЕРБ Диан Червенкондев.

Покрай Коледните празници пристигна новината, че една от най-бедните общини в България – Сливен, дава рекордните 114 хиляди лв. за празничната декорация. Тогава стана ясно, че в града с най-ниската междинна заплата кметът Стефан Радев, който наесен ще се бори за трети мандат, брои 113 918 лв. без Данък добавена стойност на гербаджийската компания „ ЕЛ и КЛИМА Корект “ ООД за Коледната декорация.

Панделка на парадокса е 3D джудже с коледно ботушче, които бяха сложени в центъра на града и костват близо 23 000 лв..
 23 бона за джудже в града с най-ниска междинна работна заплата е чиста порнография
Само монтажът и демонтажът пък костват на опоскания бюджет 4000 лв.. Друг безбожно безценен детайл в украсата на Сливен са топките по коледната елха. Според утвърдената оферта гербаджийската компания е прибрала по 23,10 лева за монтаж и ремонт на играчките по елхата…

Реклама

Източникът на Narod.bg разкри, че от началото на властването на счетоводителя на Десислава Танева всички Коледни и Великденски украси се извършват точно от „ ЕЛ и КЛИМА Корект “ ООД.

Защо?

Причината е повече от ясна – сдружението е благосъстоятелност и се ръководи от Иван Тодоров Червенкондев – брата на някогашния народен представител от ГЕРБ Диан Тодоров Червенкондев, който заемаше и основни позиции в енергетиката по времето на ръководство на ГЕРБ.

Проверката на Narod.bg откри, че гербаджийската компания, лапнала публичната поръчка за в действителност златната коледна декорация, е с капитал…3 лв., разпределен по този начин:

ИВАН ТОДОРОВ ЧЕРВЕНКОНДЕВ 1.00 лева – 33.33% дял

ТОДОР АНАСТАСОВ ЧЕРВЕНКОНДЕВ 2.00 лева – 66.67% дял

Данните от този обеден обир ще бъдат предоставени на прокуратурата, с цел да се спре източването на публичен запас от самозабравилия се кмет от ГЕРБ Стефан Радев.

Narod.bg стартира серия следствия за безобразията на чирака на компрометираната земеделска министърка от ГЕРБ Десислава Танева, с цел да е ясно какъв е мераклията за трети мандат Стефан Радев.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР