Призракът, бродещ в района на Демир баба теке край село

...
Призракът, бродещ в района на Демир баба теке край село
Коментари Харесай

Духът от Демир баба отново беше забелязан

Призракът, бродещ в региона на Демир баба теке край село Свещари, още веднъж подсети за себе си. Този път безплътната тайнствена фигура, която към този момент години наред тормози гостите на комплекса, бе видяна от автомобилния играч от Исперих Александър Бурдин и помощника му Мариян Иванов.

Двамата се натъкнали на духа преди дни, до момента в който правели среднощни спускани и изкачвания по виражите в Сборяново. Докато се движели с автомобила, младите мъже внезапно забелязали размит човешки облик до едно от околните дървета.

За да го видят по-отблизо, те спрели колата и излезли от нея, като в това време Бурдин даже почнал да прави видеозапис с телефона си, пишат от Екип7Бг. Изведнъж обаче се чул някакъв стряскащ звук и мъжете побързали да се върнат в колата и да се махнат от злокобното място.

Припомняме, че това е четвъртият път, в който хора от региона оповестяват за среща с призрака от Демир баба теке.

 Демир баба теке

За пръв път тайнственото творение беше видяно през 2013 година, когато Марика и Искрен Събеви от Исперих го видяха на фотоси, които си бяха правили с другари в региона.

На идната година духът се появи още веднъж на снимки на други техни съграждани. Тогава момчешка компания съумя да запечата призрака по време на вечерна почерпка навън. През 2015 година пък на страховития феномен се натъкна семейство от Завет.

И без значение от множеството разкази на локалните и репортажите по националните медии загадката на духа остава загадка и продължава да вълнува цяла България. Дали в този момент, откакто мистериозното творение беше снимано и на видеозапис, казусът ще се разсекрети, следва да узнаем.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР