Призовата тройка за Футболист на годината за 2020 г. вече

...
Призовата тройка за Футболист на годината за 2020 г. вече
Коментари Харесай

Ето я призовата тройка за Футболист на годината

Призовата тройка за " Футболист на годината " за 2020 година към този момент е ясна. Победителят в анкетата на БФС, Асоциацията на българските спортни публицисти и " Дакс медия " ще бъде разгласен на следващия ден. Това ще бъде 60-а юбилейна гала в историята. Тя ще стартира в 18:30 часа и ще бъде излъчена директно в Sportal.bg и Sportal TV.

В призовата тройка са Валентин Антов от ЦСКА, Антон Недялков от Лудогорец и миналогодишният победител Димитър Илиев от Локомотив (Пловдив). Един от тях ще бъде тазгодишният притежател на премията. Те са събрали най-вече гласове от вота, като на следващия ден ще стане ясно тъкмо по какъв начин ще бъдат подредени в крайното класиране.

На церемонията ще бъде разгласен и треньор №1 на България и неговите подгласници. Ще станат ясни и най-хубавите футболисти в българското състезание за 2020 година по постове - най-хубав вратар, най-хубав бранител, най-хубав халф, най-хубав нападател, най-хубав чужденец и най-прогресиращ млад състезател. Ще бъде оповестен и изборът за най-красив гол. Ще има премия и за най-хубавата българска футболистка за 2020 година За пета поредна година ще бъде връчена и специфичната премия " Лъвско сърце - Трифон Иванов ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР