Приятелката на покойния певец Денис Теофиков - Алекса, шокира феновете

...
Приятелката на покойния певец Денис Теофиков - Алекса, шокира феновете
Коментари Харесай

Гаджето на покойния Денис Теофиков скандализира феновете с любовен кадър

Приятелката на починалия артист Денис Теофиков - Алекса, шокира почитателите си в обществените мрежи. Тунингованата брюнетка, която до момента редуваше постове, в които ту лееше сълзи по отишлия си без време реализатор, ту виеше полугола снага, смая аудиторията за следващ път.

На сторито си в Инстаграм тя показа кадър от един най-скандалните филми на Netflix за 2020 година - "365 дни ". Тези, които са гледали лентата, знаят доста добре, че в нея става дума за блудката любовна история, похищение и доста секс със буен италианец.



Дали младата дама се е размечтала за нова и дива обич сходна на тази в сюжета на хитовата продукция, може единствено да се гадае, само че най-вероятно подсказва, че е подготвена за нов мъж в живота си, гадаят почитателите.

Нека да напомним, че преди броени дни бащата на непрежалимия музикант - виртуозният китарист Атешкан Теофиков, показа фотография на превъзходен портрет на сина си, нарисуван от художник, поискал името му да остане в анонимност. Картината разплака сърцата на другари и почитатели.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР