Привържениците на Локомотив (София) се оплакаха, че са били атакувани

...
Привържениците на Локомотив (София) се оплакаха, че са били атакувани
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив с яростна позиция за физическите сблъсъци в Плевен

Привържениците на Локомотив (София) се оплакаха, че са били атакувани от чиновници на охранителна компания по време на мача за Купата на България против ОФК Спартак (Плевен) през днешния ден. Това е станало малко преди края на първата част на мача от 1/16-финалите за Купата на България.

На уеб страницата на фен-организацията lokosf.info се установи, че " се е случвало почитатели на разнообразни тимове да влизат в битки, само че за първи път в историята охранителна компания атакува почитатели на тим ". Футболистите на " червено-черните " нямаха сходни проблеми на терена с тима от Втора лига, надиграха го изрично с 4:1 и отиват на осминафинал.

Ето какво гласи позицията на последователите на " столичните железничари ":

" Локомотив победи Спартак в (Плевен) с 1:4 и продължава на 1/8 финалите за Купата на България, само че мача бе белязан от ексцесии невиждани до в този момент в България. Случвало се почитатели на разнообразни тимове да влизат в битки, само че за първи път в историята охранителна компания атакува почитатели на тим.

В края на първата част откакто почитатели на Локомотив се радват на развоя в мача чиновници на охранителна компания " Атила " разрушават вратата на клетката за посетители и въоръжени нахлуват в нея. Запътват се към почитателите на Локомотив и стартира меле, при което пострадват двама почитатели на железничарите и двама от нахлулите чиновници на компанията. След известно време в конфликта се включва и локалната полиция, която влиза и стартира да стреля с електрошок против Локомотивци вместо да изгони на открито нахлулите охранители.

Питаме БФС какви ограничения ще вземе? Това ли е дъното? Футбола за почитатели ли е или ще поддържат охранителни компании решили да бият хора и когато срещнат отпор, полиция която ги подкрепя? "
 Локомотив (София) победи Спартак (Плевен) с 4:1
Локомотив (София) победи Спартак (Плевен) с 4:1

Срещата мина под знака на напрежението сред публиките на двата отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР