Пристигането на участниците в белоруско-руско-сръбските учения Славянско братство - 2020“

...
Пристигането на участниците в белоруско-руско-сръбските учения Славянско братство - 2020“
Коментари Харесай

Военни от Русия и Сърбия пристигат за учения в Беларус

Пристигането на участниците в белоруско-руско-сръбските учения „ Славянско приятелство - 2020 “ в е планувано от 10 до 15 септември, съобщи БГНЕС, базирайки се на отбранителното ведомство в Минск
„ Многонационалните белоруско-руско-сръбски тактически учения „ Славянско приятелство - 2020 “ ще се проведат на полигона „ Брестски “ на 38-ата обособена десантно-щурмова бригада “, се споделя в изказването на беларуското министерство. " Пристигането на участниците в ученията в Беларус е планувано от 10 до 15 септември ", добави ведомството.
Ученията ще се проведат под командването на представител на силите за специфични интервенции на. В тях ще вземат участие военни на Беларус, Русия и Сърбия, които ще разработят взаимни дейности при осъществяването на задания за битка с тероризма.
На 2 септември началниците на Генералните щабове на въоръжените сили на Русия и Беларус Валери Герасимов и Александър Волфович разискаха по телефона въпроси на военното съдействие сред двете страни, както и подготовката за взаимните учения „ Славянско приятелство - 2020 “ в Беларус и стратегическите командно-щабни учения „ Кавказ - 2020 “, което ще се организира в Русия, съобщи още БГНЕС, цитирайки ТАСС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР