Природен парк „Странджа” има нов директор. Това е инж. Стефан

...
Природен парк „Странджа” има нов директор. Това е инж. Стефан
Коментари Харесай

Зеленият октопод си сложи шеф на парк "Странджа"

Природен парк „ Странджа” има нов шеф. Това е инж. Стефан Златаров. Той заема поста след извършен от Изпълнителната организация по горите /ИАГ/ конкурс за началник на Парк „ Странджа”.

В конкуренцията за поста се включиха четирима души. Златаров се показа най-добре и през вчерашния ден той подписа своя контракт за шеф на ДПП „ Странджа” в ИАГ – София. Днес той публично встъпи в служба. Той е част от зелените организации и е подкрепян от тях. Те от своя страна са част от партия " Зелените " и обединението " Да България ", които не влязоха в Народното събрание.

Местните поданици разясняват, че Златаров е един от основните виновници община Царево и Синеморец да нямат към този момент 10 години обк организационен проект. Той и зелените блокират общината даже да построи пречиствателна станция. Така зелените вместо да пазят околната среда, те замърсяват морето с фекалии.
Иначе Златаров е работил като лесничей и шеф сектор в Горско стопанство М.Търново, като зам. шеф в Горско стопанство Звездец. От края на 1995 година до началото на 2014 година е бил шеф на ДПП „ Странджа”.

В ситемата на горите има 29 година стаж. Преди 1989 година е работил като комсомолски и партиен инструктор в М.Търново, завършвайки Академия за обществени науки и стопанско управлени със компетентност политология. Бил е и миньор, бил е и на 2 пъти незает. Туристически лидер е от много години и познава чудесно Странджа планина.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР