Приключи Световно първенство 2022 в Катар и имаме шампион. Това

...
Приключи Световно първенство 2022 в Катар и имаме шампион. Това
Коментари Харесай

Световното не може да спре най-футболния ден за годината

Приключи Световно състезание 2022 в Катар и имаме първенец. Това е тимът на Аржентина, откакто предвожданата от Лионел Меси селекция се добра до златните медали. Така първият зимен Мондиал се оказа и първата международна купа за Ла Пулга. Шампионатът в Катар обаче е в историята и е време да се върнем към клубния ! 

Въпреки че редица футболисти ще желаят да си починат след тежките борби в Катар, това в Англия няма по какъв начин да се случи. Защото традицията си е традиция, а Боксинг дей е най-футболният ден през годината в британската Висша лига! 
-->
Клубният футбол се завръща в цялостен искра на Коледа

Въпреки че към този момент изминаха мачове за Купата на Лигата, всички желаеме да гледаме срещите от най-силното състезание на планетата. И за Коледа ще получим тъкмо това, което желаеме, като на 26-ти декември, както в програмата на шампионата, по този начин и в тази на влизат цели 7 дуела! 

Тотнъм, Ливърпул и Арсенал на фокус на " Боксинг дей "  



" Шпорите ", чиито играчи (без Ромеро) към този момент са на линия, имат тежко посещение на Брентфорд в ранния дуел (14:00 часа), като възможностите на отбора за победа съгласно платформата за  е 1.94*. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР