Приемаме резултатите от изборите и не оспорваме изборите. Ако започнем

...
Приемаме резултатите от изборите и не оспорваме изборите. Ако започнем
Коментари Харесай

Тома Биков: Изборите не бяха честни

Приемаме резултатите от изборите и не оспорваме изборите. Ако стартираме да вършим това, единствено ще увеличим напрежението в обществото. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Тома Биков от ГЕРБ.

Иначе изборите не бяха почтени, тъй като те бяха избори " целият длъжностен кабинет и всички министри против ГЕРБ ". Вотът беше изопачен напълно от господин Бойко Рашков и ние ще му потърсим отговорност в Народното събрание незабавно щом той бъде основан, съобщи Биков.

Навсякъде из страната Бойко Рашков привикваше наши хора, нямаше никакви повдигнати обвинявания. Искам да благодаря на нашите членове и симпатизанти, че съумяха да устоят на този невиждан жесток напън. Ние нямаме нищо срещу да се работи против пазаруването на гласове, имаме срещу цялата страна да отиде и да преследва целеустремено хора от една политическа мощ, акцентира Тома Биков.

Нас ни има, ние си стоим там, където сме. Ние сме член на ЕНП, ние сме систематична партия. Готови сме да бъдем съпротива. Ние ще бъдем градивна съпротива, само че няма да подкрепим нищо, препоръчано от ръководещите, в случай че те не потърсят поддръжка, уточни той.

Ако желаят да вършат правосъдна промяна, да бъдат по този начин положителни да си напишат законопроекта, да ни го дадат и да преговаряме. Ние не сме съгласни с всичко, което те оферират, означи Биков.

На нас не ни пука какво мислят те за нас. Щом сме в изолираност, това значи, че не би трябвало да им даваме поддръжка. Ако желаят поддръжка, да дойдат и да я изискат. Няма никакъв проблем да подкрепим нещо, което е градивно за България, разяснява представителят на ГЕРБ.

Ние сме мъжка партия, не се усещаме жертва. Не вървим по малките екрани да се оплакваме, просто споделяме едни обстоятелства. Ще играем тази игра до края. Ние сме тук. Който не го схваща, ще се счупи в нас, както се счупиха " Демократична " България, както се счупиха Българска социалистическа партия и други партии, които към този момент не са в Народното събрание. Ние с изключение на да печелим, можем и да губим, за разлика от други хора, съобщи Тома Биков.

Ние желаеме да има постоянно държавно управление. Никой от нас не се натиска да е в ръководството. Готови сме да бъдем в съпротива. Въпросът е тези, които споделят " С вас не желаеме ", да поемат отговорността. Видя се какво се случва с тези, които не желаят поемат отговорността – сринаха се всичките, сподели още Тома Биков.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР