При проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на

...
При проведена специализирана полицейска операция по линия на противодействие на
Коментари Харесай

Арестуваха дясната ръка на петрички затворник-наркодилър! Щракнаха белезници за 20- годишната му приятелка

При извършена профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции, на ул. „ Княз Борис I “ в гр. Петрич, е осъществена инспекция на лек автомобил „ Форд Фокус “. От органите на реда е открито, че 34-годишният лидер на автомобила от с. Мосомище кара след приложимост на наркотично вещество, а в една от вратите на автомобила е открит найлонов плик, съдържащ към 48, 6 грама амфетамин.

В хода на работата по случая е тествано жилище в гр. Петрич, населявано от 20-годишна жена от града, където са открити и конфискувани: към 9, 70 грама канабис, към 1, 48 грама амфетамин и към 285 грама сухи съцветия, реагиращи позитивно на канабис, това оповестяват от полицията.

Според източници на Struma. com задържаната 20 годишна жена е другарка на прочут локален наркобос, който сега е в пандиза и тя работи за него. Клиентът от Мосомище е бил придружаван от приятелката си по време на договорката. И тримата са в ареста, на следващия ден ще гледат мярката им за неотклонение. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Работата продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР