Президентът Володимир Зеленски заяви в обръщение днес, че вижда положителни

...
Президентът Володимир Зеленски заяви в обръщение днес, че вижда положителни
Коментари Харесай

Зеленски: Няма да намалим усилията си в областта на отбраната

Президентът Володимир Зеленски съобщи в послание през днешния ден, че вижда " позитивни " сигнали от мирните договаряния сред Украйна и Русия, които се организираха в Истанбул, само че даде обещание, че Киев няма да " понижи напъните си в региона на защитата ", съобщи БГНЕС.

" Можем да кажем, че сигналите, които чуваме от договарянията, са позитивни, само че тези сигнали не заглушават детонациите или съветските снаряди ", съобщи Зеленски във видеообръщение късно довечера.

Зеленски също по този начин изрази песимизъм във връзка с декларирания от Москва проект за понижаване на военните офанзиви, като съобщи: " Ние няма да понижим напъните си в региона на защитата ".

Украинският президент съобщи още, че на този стадий не може да се приказва за анулация на глобите, наложени на Русия поради нахлуването ѝ в Украйна, до момента в който войната не завърши.

" Въпросът за анулация на глобите не може даже да се повдига, до момента в който тази война не завърши, до момента в който не си върнем това, което ни принадлежи ", съобщи Зеленски във видеообръщението си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР