Президентът Владимир Путин, разговаряйки с жени след връчването на държавните

...
Президентът Владимир Путин, разговаряйки с жени след връчването на държавните
Коментари Харесай

Путин към майка на 13 деца: Как се справяте с тях? Не разбирам

Президентът Владимир Путин, разговаряйки с дами след връчването на държавните награди за изключителни заслуги, беше сюрпризиран по какъв начин една от наградените съветски дами съумява да се оправи с 13 деца.

„ Имате 13 деца? Как се справяте с тях? Не разбирам “, сподели той на многодетната майка, която получи званието „ Майка героиня “, съобщава РИА Новости .

Путин попита и какво работи бащата на децата и къде живее фамилията.

Освен това той съобщи, че дамите са най-важната част от съветския народ.

„ Някои от ораторите споделиха огромно благодаря на съветския народ. Искам да кажа, че вие ​​като цяло, дамите в страната, сте най-важната част от съветския народ. Благодаря ви доста за вашата работа “, сподели Путин.

Припомняме, че 20 жени присъстваха на церемонията по връчване на държавни награди в Кремъл, измежду тях министърът на образованието и науката на Запорожка област Елена Шапурова, която персонално убеди учителите да отидат на работа през август 2022 година

Наградата беше получена от основния доктор на Луганската детска клинична болница Людмила Белецкая, която избави живота на ранените, в това число деца. Сред видяните е военната здравна сестра Кристина Ким, която придвижи 12 ранени парашутисти.

Титлата Майка-героиня беше присъдена на Олга Стрелникова и Албина Хайдаршина.

Орденът за смелост беше награден с Влада Луговская, сътрудник от Херсонска област, която работеше под обстрел и влезе в кадър макар заканите, които получи.

Президентът на Русия Владимир Путин поздрави дамите във връзка днешния празник 8 март. Руският държавен глава акцентира това, че в страната му дамите са се потвърдили във всяка една сфера. Той дефинира дамите в Русия като надарени, знаещи, способени, целеустремени и виновни.

Руският президент Владимир Путин взе участие през днешния ден в гала по присъждането на почетното звание “Майка-героиня ” на многодетни съветски дами, съобщи ТАСС.

Държавният глава поздрави за 8 март участниците в церемонията в Кремъл и всички дами. “В нашата страна за евентуално няма браншове и сфери на активност, в които дамите да не са постигнали съществени, обилни резултати ”, сподели той, предава Българска телеграфна агенция.

По думите му със своите гении, познания, подготвеност, отговорност и целенасоченост, дамите дават голям принос в развиването на страната, в реализацията на общонационални задания и основаването на почтено бъдеще за новите генерации.

“Заедно с това признаването на заслугите на дамите в професионалното занятие у нас хармонично се съчетава с надълбоко схващане на непреходната значителност на майчинството и обичайните полезности в нашата страна ”, акцентира Путин.

“Много благодаря на вас, на всички дами в голямата ни страна, които са се посветили на прелестната задача на майчинството ”, сподели още съветският президент.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР