Кадри ФБВълна от съпричастност към Дара и Джими, след като

...
Кадри ФБВълна от съпричастност към Дара и Джими, след като
Коментари Харесай

Мрежата ври и кипи: Нагласиха „Денсинг старс“ и ограбиха Дара

Кадри ФБ

Вълна от съпричастност към Дара и Джими, откакто останаха втори в „ Денсинг старс “.

Феновете на танцувалното шоу ги поддържаха и дадоха да се разбере, че за тях те са същинските спечелили.



В мрежата разясняват, че певицата и нейния професионален сътрудник са посочили по безапелационен метод, че са най-хубави, само че за жалост след гласуването на феновете се е случило нещо нелогично и подправено.

Някои от хората безусловно не са на себе си от гняв, че са си изгубили времето пред тв приемника, откакто се видели такава подигравка.



Ето какво пишат феновете на формата по бТВ:

Жалко, че и този край скапаха. Дара и Джими заслужаваха успеха. Никой различен не танцуваше с подобен хъс и предпочитание за победа, колкото Дара. Много разочароващо, доста.

По нагласено нямаше по какъв начин да бъде, тъпо за, прелестното шоу, само че с нагласените резултати убихте всичко. За мен спечелили са Дара и Натали, без значение в какъв ред.

Уважения към Неделя и Наско, доста им симпатизирах цялостен сезон и ги одобрявам, само че по-добра от Дара не е, доста извинете.

Пълна машинация. За мен Дара е победител.

Дара и Джими, естествено. Съжалявам за останалите, само че те са най-хубавите.

Вие се шегувате. Абсолютно и изрично Дара трябваше да завоюва.

Дара е неповторим танцьор, нейните танци постоянно те карат да настръхнеш. Натали също. Не че доктор Щонова е неприятна, само че спрямо Дара... Танците им повече наподобяват на акробатика, залагат главно на поддръжките, а не това е задачата. Както и да е, скърбя, че гледах този край.

Дара и Джими не не просто танцуват съвършено, а основават шоу на международно равнище.

Абсолютните любимци. Щом Дара и Джими не завоюваха, значи това шоу несъмнено е следващото нагласено и ограбено, за нас феновете.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР