Президентът Румен Радев свиква днес Консултативния съвет по национална сигурност

...
Президентът Румен Радев свиква днес Консултативния съвет по национална сигурност
Коментари Харесай

КСНС при президента заради бюджета и миграционния натиск

Президентът Румен Радев привиква през днешния ден Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС), който ще се организира от 14.00 часа на „ Дондуков “ 2.

Темите, по които ще работи съвещателният орган при президента, са: „ Необходими финансови ограничения за превъзмогване на евентуална здравна и социално-икономическа рецесия от пандемията от COVID-19. Мерки за противопоставяне на засиления миграционен напън през границата на Република България с Република Турция “.
 Кандидатът за финансов министър на Има Такъв Народ счита за по-важно да има бюджет за 2022 година Кандидатът за финансов министър на Има Такъв Народ счита за по-важно да има бюджет за 2022 година
" В последна сметка ще се връчва втори и трети мандат. Възможно е да има и държавно управление, не е ли допустимо? Ако се сформира държавно управление мож...

Президентът към този момент неведнъж прикани Народното събрание и парламентарно показаните обединения да се заемат със разискване и гласоподаване на, предлагани от служебното държавно управление, с цел да може страната ни да се оправи с финансовите измерения на рецесията, породени от новата COVID-вълна. Средствата за нужни за поддръжка за бизнеса, за обществени ограничения, за опазване на здравето, за незабавната помощ, за медиците на първа линия и други, написа БГНЕС.

Обсъждането на тематиката с новата на най-високо държавническо равнище се постанова защото всички центрове за краткотрайно настаняване на незаконни мигранти към дирекция „ Миграция “ на Министерство на вътрешните работи - в Любимец и Бусманци, са напълно претъпкани. Бежанците са от разнообразни страни - Афганистан, Ирак, Иран, Сирия, кюрди, палестинци. Сред тях има и дами и малолетни деца.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР