Родителите не носят наказателна отговорност. Това заяви районният прокурор във

...
Родителите не носят наказателна отговорност. Това заяви районният прокурор във
Коментари Харесай

Нови разкрития за стрелбата със сина на депутата Явор Божанков. Има задържан

Родителите не носят наказателна отговорност. Това съобщи районният прокурор във Велико Търново във връзка случая с детето на Явор Божанков.
Детето на депутата от ПП-ДБ е простреляло друго хлапе по време на ВИП празненство край Велико Търново, е произвело изстрела с военен револвер.
„ Това е било частно събиране по отношение на рожден ден. 15-16 души, измежду които и деца, които са си играели. Пистолетът е бил оставен в скамейка на двора. Имало е много деца, които са си играли и по отношение на тази игра е заимствуван изстрел. Няма лице с имунитет на депутат “, посочи прокурорът, представен от Блиц.
Детето е към момента в болница, няма заплаха за живота. Собственикът на оръжието е бил и индивидът, който е чествал рожден ден.
„ Собственикът на оръжието към момента не е дал пояснение, ще даде, откакто бъде арестуван. Той ще бъде арестуван. Законът планува наказване от 3 до 10 години. “, сподели още прокурорът.
По-късно стана ясно, че притежателят на револвера е арестуван за 24 часа.
Районна прокуратура води следствие за това, че в село Арбанаси на 12 май е породена междинна телесна щета на малолетно дете и за това, че е държано огнестрелно оръжие. Не са взети ограничения за сигурност и не е съхранявано по плануваните по закона правила.
Наказанията са надлежно до 6 години затвор за първото и от 3 до 10 години затвор за второто закононарушение.
Работата по случая продължава.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР