Новата работна седмица не започна много добре за водещата на

...
Новата работна седмица не започна много добре за водещата на
Коментари Харесай

,,Салам ли казах?“: Цънцарова срича, обърка знаково име и се кикоти по БТВ. Колегите ѝ едва се удържаха

Новата работна седмица не стартира доста добре за водещата на утринния блок на bTV Мария Цънцарова. Тя за следващ път се оплете в четенето на текст в ефир, като този път грешката ѝ се трансформира в хумореска, на която даже самата тя се разхили шумно.
Цънцарова трябваше да прочете вест за амбициозния план на саудитския принц Мохамед бин Салман за голяма ботаническа градина. Въпреки подчертаното си усърдие да не сбърка, водещата произнесе името на принца като Салам.
Злати Йочев и останалите сътрудници от „ Тази заран ”, очевидно привикнали на гафовете ѝ, се удържаха. Цънцарова обаче сама се усети, след това взе да се смее, а най-после и да се извинява.
„ Салам ли споделих? ”, попита тя.
„ Да, обаче толкоз хубаво прозвуча, че по какъв начин да не те подкрепим. Тук да го объркаш не е проблем, само че там би било огромен проблем ”, отвърна сътрудника ѝ Злати Йочев.
„ На саудитски звучи много близо ”, разяснява спортният публицист Пепи Бакърджиев. В последна сметка Цънцарова изясни, че бъркането на имена ѝ е остарял проблем, с който тя по този начин и не може да се оправи, предава Петел.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР