Президентът Румен Радев определи заявката на бизнесмена Васил Божков за

...
Президентът Румен Радев определи заявката на бизнесмена Васил Божков за
Коментари Харесай

Радев: Политически проект на Божков е несериозен

Президентът Румен Радев дефинира поръчката на предприемача Васил Божков за политически план като несериозна и мъчно реализуема.

Разкритията за интимните връзки с едрия бизнес обаче оставят чувството за замяна на за тежки зависимости в изпълнителната и законодателната власт “, сподели Радев при визитата си в община Генерал Тошево.

В Генерал Тошево президентът се поклони на лобното място на двамата летци герои - капитан Венко Савов и старши лейтенант Йордан Тенчев, които през 1986 година, при образователен полет със аероплан " МиГ " -21У, претърпяват повреда и избират, вместо да катапултират, да изведат машината отвън рамките на града, спасявайки стотици жители.

В днешна България - разделяна, България на нарцисизъм, на лакомия в доста хора, на ламтеж за трупане на имане на гърба на другите, двама водачи преди години ни демонстрираха, че можем и би трябвало да живеем по различен метод, да мислим за България, за всички нас като едно цяло, като общество, съобщи президентът Румен Радев пред мемориала " Крилото ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР