Президентът на Уганда Йовери Мусевени заяви, че ще въведе забрана

...
Президентът на Уганда Йовери Мусевени заяви, че ще въведе забрана
Коментари Харесай

Президентът на Уганда забрани оралния секс с убедителен довод!

Президентът на Уганда Йовери Мусевени съобщи, че ще вкара възбрана за практикуването на орален секс, оповестява Daily Mail. Според президента на африканската страна, " устата е за ястие ".

Според Мусевени жителите на Уганда са подбуждани от " непознати въздействия " да вършат орална обич и затова той счете за нужно да насочи обществено предизвестие по тази тематика.

" Нека да предупредя нашите сънародници публично за някои практики, насърчавани от външни лица. Една от тях е така наречен " орален секс ". Устата е за ястие, а не за секс ", безапелационен е президентът на африканската страна. " Ние знаем какво съставлява сексът и къде се прави ", прецизира още той.

През 2014 година Йовери Мусевени издаде формален декрет срещу хомосексуализма, с който на процедура сложи еднополовите взаимоотношения отвън закона. Жителите на Уганда са застрашени от пожизнен затвор, в случай че се потвърди, че имат връзка с сътрудник от същия пол.

Освен това със същия нормативен акт се криминализира и отводът да бъдат докладвани сходни случай.

Отново през 2014 година, когато бе признат законът против хомосексуализма, Йовери Мусевени засегна за първи път и тематиката за оралния секс. Тогава той посочи, че тези практики могат да провокират заразяване с глисти.

" Ако поставяте устата си на неверния адрес, можете да хванете глисти, които да отидат в стомаха ви ", изясни дъжавният глава.

В началото на тази година той изрази мнение и по друга сензитивна тематика. Мусевени изрази страдание, че е отменил смъртните санкции в страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР