Президентът на Спартак (Варна) Асен Миланов представляваше отбора си на

...
Президентът на Спартак (Варна) Асен Миланов представляваше отбора си на
Коментари Харесай

Президентът на Спартак : Важното е да не разочароваме феновете

Президентът на Спартак (Варна) Асен Миланов представляваше тима си на жребия за новия сезон в efbet Лига, който се изтегли на Базата на БФС в Бояна.

" Соколите " се върнаха в елита на българския футбол за първи път от 2009-а година насам.

" Довелен съм от жребия, само че и действително няма такова значение. Така или другояче ще играем с всички тимове. Не съм имал искания по какъв начин да се подреди програмата, умерено съобщи Миланов пред Българска телеграфна агенция. Варненци започват като домакини със Славия на 7 или 8 юли, а по-късно идват в София за мач с Левски на стадион " Георги Аспарухов ".
 Спартак (Варна) отпътува на подготовка в Банско
Спартак (Варна) отпътува на подготовка в Банско

" Соколите " ще стоят в планинския курорт до 25 юни

Той добави, че сигурно първите два домашен мача на тима ще се играят в Разград, само че третата среща вкъщи ще се състои на стадион " Спартак ", чиято реорганизация е в ход. Въпросната трета среща вкъщи се пада в 5-и кръг и би трябвало да одобряват Хебър (Пазарджик).

" Завършването на стадиона малко ще закъснее, само че се надявам в третата ни домакинска среща да сме към този момент във Варна. Със сигурност Славия и Пирин ще ги одобрявам в Разград. Пилоните, окабеляването, връзките - всичко се построява от една компания и върви добре. Поставят се и площадките за камерите за ВАР (система за видеоповторения в помощ на съдиите) ", съобщи още Миланов.

" Публиката на Спартак, цялата спартаклийска общественост е много въодушевена от завръщането ни на най-високо равнище. Най-важнoто за мене е да не ги разочароваме, да се представим почтено в първия ни сезон след толкоз дълго неявяване ", приключи младият президент на Спартак.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР