Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на Христо Ристосков.

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на Христо Ристосков.
Коментари Харесай

Венци Стефанов отговори на Ристосков: На прост човек пари можеш да му дадеш, но акъл не

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява думите на Христо Ристосков. Бившият футболен рефер съобщи, че Стефанов е на възраст, на която хората стартират да се вдетиняват. Освен това Ристосков даде обещание да предложения шефа на " белите " на стадиона на Вихрен (Сандански) и дефинира Борислав Михайлов като " един второкласен някогашен вратар ".

" Мислех го за по-свестен човек. Седнал да приказва за възрастта, той тъй като е младеж блед. И той е от тези хора, които единствено са взимали от футбола. На елементарен човек пари можеш да му дадеш, само че ум не. Кани ме на стадиона в Сандански, а той с този стадион има връзка, колкото аз имам с НАСА. Глупост е и това, което споделя, че Боби Михайлов бил второкласен вратар - това не е съществено!

Той направи изцепки и Боби го изгони от съдийството. Сега взел да приказва такива безпочвени неща, с които се излага. Боби има над 100 мача за България, какъв второкласен вратар е бил?! Да не се излага с такива изявления! Може би тази пандемия и него го е чукнала някъде. Хората в Европа знаят кой е Борислав Михайлов, само че никой не е чувал за Христо Ристосков. Луд за връзване ", съобщи Венцеслав Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР