Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна с коментар пред Sportal.bg

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна с коментар пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Венци Стефанов бесен: Срам ме е, че съм бил в Изпълкома! Чинковци, Минковци и Сватби да ги изхвърлят

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна с коментар пред Sportal.bg след загубата с 0:2 на " белите " от ЦСКА - София. Босът на най-стария столичен клуб прикани шефа на Българския футболен съюз Борислав Михайлов да " удари мощно масата ". Стефанов добави, че се срами, че е бил член на Изпълнителния комитет на централата.

" Гледах мача, вие гледахте ли го? Искам да попитам този Кашай, Касай, Масай, сляп ли е? Може ли топката да се върне от бранител на ЦСКА и да дадат засада? Къде го има това? В кой устав? Казвам ви - няма да се спра, до момента в който некадърници като Чинковци, Минковци и Сватби не ги изхвърлят от българския футбол! Стига нелепости! Това е цялостна п тия! Никога не съм очаквал такова нещо. Срам ме е, че съм бил в Изпълкома! Срам ме е, в случай че не се вземат ограничения. Ако тези хора не се изхвърлят от съдийството, ще намерим метод да се оправим.

Виждате, че се стараем с футболни средства да създадем нещо в Славия, те се чудят по какъв начин да ти отрежат главата. Бамба за какъв брой картона беше, скача върху наши футболисти, рита и никой не дава нищо - един картон няма. Мачкаха Галин Иванов, стъпваха върху него, грозна работа! Отвратен съм! Убеден бях, че ще има издевателства, само че не чаках да е подобен тежък караминьол. Това е плячкосване и в случай че Боби не се вразуми и не направи нещо…

Естествено, че ЦСКА има пръст за днешния мач, кой да има пръст? Турицов му откъсва главата на нашия, фаулира го, не му демонстрира и жълт картон, а той е за червен. А засадата - има ли я? Когато остава самичък против вратаря. Какво значи това? Марш! Марш! Ядосан съм доста! Всяко самообладание има някаква граница. Преди това ни поряза Сватбата. Това е светотатство! Безобразие! Сега идва мач с Левски, след това с други - въобразявам си какво ни чака. Борислав в случай че не направи нещо, ще бъде позор за футбола въобще!

И защо ни е този Кашай? Какво прави? Какво гледа? Седи си в Унгария… Така го виждам шампионата до края, по този начин ще е! Казах към този момент - всяко самообладание си има граница. Излез, играй, победи, нищо срещу нямам, само че да спираш по всякакъв начин съперника и да се стараеш единия тим да победи… Шефът на българския футбол веднъж вечно да удари по масата! Кой ще ми върне на мен труда, парите, точките и нервите? Така не може ", съобщи Венцеслав Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР