Президентът на Русия Владимир Путин вече не контролира ситуацията в

...
Президентът на Русия Владимир Путин вече не контролира ситуацията в
Коментари Харесай

Олексий Арестович: Властта на вожда е се е разклатила. Путин вече не контролира ситуацията в Русия

Президентът на Русия Владимир Путин към този момент не управлява обстановката в страната, счита съветникът на украинската президентска администрация Олексий Арестович, представен от Униан.
 
Той подсети, че водачът на Чечня Рамзан Кадиров и притежателят на частната съветска военна компания " Вагнер " Евгений Пригожин насочиха унищожителни рецензии против военното командване на Русия поради успеха на украинската войска при Лиман. Те нападнаха любимеца на Путин ген. Александър Лапин.

" Привилегията да назначават провинен имат единствено вождовете. А за какво назначават отговорен, откакто вождът не се е изказал? Значи властта на вожда е се е раздрусала. Двама души, командващи най-големите частни армии, си разрешават да подлагат на критика генералния щаб на страната, която залага главно на военната мощ. " – съобщи Арестович.
 
" Нашите прогнози се сбъднаха, назначени са виновници, съветската власт се разпиля на части и Путин очевидно не управлява връзките сред субектите на военно-политическото управление на другите равнища, щом си разрешават обществена кавга. Това е нещо, което изрично не трябва да вършат. " – добави той.
 
Арестович предвижда, че на съветската войска ѝ следва злополука. По думите му, мобилизираните руснаци ще бягат от Украйна, а оживелите ще се върнат в Русия зли, въоръжени и изгубили човешкия си образ.

" Когато те (в съветското министерство на защитата – б.р.) стартират да приказват прекалено много, това значи, че равнището на психическото им положение е такова, че към този момент не управляват изцяло себе си и своите дейности. " – разяснява той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР