Президентът на Русия Владимир Путин подписа федерален закон за увеличаване

...
Президентът на Русия Владимир Путин подписа федерален закон за увеличаване
Коментари Харесай

В Русия увеличиха наказанието за бягство от мястото на катастрофа

Президентът на Русия Владимир Путин подписа федерален закон за увеличение на отговорността на лидер, скрил се от мястото на злополука, в която са потърпевши или починали хора, заяви РИА Новости. Инициатор на плана е държавното управление. Съгласно закона, в случай че лидер избяга от мястото на ПТП, където има потърпевши, наказването може да стане:
- Принудителна работа за период от три години с отнемане от право за заемане на избрани длъжности или занятие с избрана активност в този интервал
- Или отнемане от независимост за период до четири години с отнемане от права да се заемат избрани длъжности или да се занимава с избрана активност за период до три години.
Ако лидерът е избягал от мястото на ПТП,където има умрял човек, наказването става - отнемане от независимост за период от две до седем години с отнемане от право за заемане на избрани длъжности или занятие с избрана активност за период от три години
В случай, че в ПТП са починали две или повече лица се усилва периода на отнемане от независимост от четири до девет години с отнемане от право за заемане на избрани длъжности или занятие с избрана активност за период от три години, добавя организация Фокус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР